Hirdetés
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz bertalanimre #6869 üzenetére
[Ez] a darab is megtenné?
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz bertalanimre #6871 üzenetére
A gyári se egy gőzkamrás fagyasztógép én ahhoz mérem
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz bertalanimre #6874 üzenetére
Messze vagyok Pesttől sajnos, de nem sürgős a dolog csak amolyan nyúzni való szerelős hobbi géphez tartozik.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz bertalanimre #6877 üzenetére
Tényleg csak pár és csak úgy tudtam csinálni, hogy már bennvan a gépben, de talán látszik a lényeg.
A második képen kb 4 centit lóg ki, ami néhol bajos lehet, pl kisebb házban.
Az ötödik képen pedig egy noctua nh-d14-es van viszonyítás képpen, ami által látszik, hogy a vga hűtő kicsi mégis nagyon jól fel van építve.[ Szerkesztve ]
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Krissz5435
aktív tag
válasz bertalanimre #6879 üzenetére
Valószínűleg meg lehetne oldani mindent, csak kinek érdeke az, hogy ráteszel egy kis alumíniumtömböt a procira és le is hűl szobahőmérsékletre? De én elégedett vagyok vele, ma még nem hallottam a hangját, a hdd-ket előbb hallom dolgozni, mint a videokártyát.
-
Indy69
aktív tag
válasz bertalanimre #6894 üzenetére
Passzívan is jó rá ha van huzat a házadban vagy oldal venti.Nézd vissza a topikot ,vagy a goglin rákeresel ,tuti találsz tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz bertalanimre #6899 üzenetére
Okés köszi az infot! majd akkor várom a véleményed róla..
Jah amúgy voltam két infos boltba az egyikbe azt mondták hogy nem érdemes le venni a gyári hűtést hanem tegyek nagyobb ventit a házba és majd azis ugye hűti a videokarit igy ugye kisebb fordulatszámon forog majd a gyári venti... A másik boltba pedig hogy vigyem be megnézzik mert lehet hogy elég lesz egy réz hűtést rá tenni.. hát nem tom lehet beviszem hogy majd mit mondanak.[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz bertalanimre #6901 üzenetére
Okés én csak 7 ig vagyok net közelben.Majd akkor leírod holnap úgyis elolvasom.. Mennyibe vetted amúgy?
Hát jah megkérdeztem hogy mien árba lenne egy új hűtés mert ugye ez csak egy kb 4-5centis venti van rajta és mondta hogy 800ft tól fölfele akár 5000-ig is.. most ha beviszem és megcsinálja a munkadíj is lesz úgyis egy 1000 res biztos lehet a hűtés is kb 3ezer... De inkább rendelek énis majd.[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz bertalanimre #6904 üzenetére
Helo! Okés köxy szépen az infot
-
Hardver Arc
senior tag
válasz bertalanimre #6915 üzenetére
Mennyiért szerezted be amúgy?
-
Rypejakten
addikt
válasz bertalanimre #6912 üzenetére
Az 5770-est ne vedd támpontnak. Az azon lévő Glaciator hűtés súlyos emberiségellenes bűntettnek minősül, az Asus egyik legnagyobb mellényúlása.
Az újabb, DirectCU hűtéses kártyák azért hőfokban és hangban is rávernek a legtöbb gyártóra, bár az áruk is borsosabb.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz bertalanimre #6919 üzenetére
Szerintem nagyon jó mert tartja azt a 38fokot kb.. ha játszok akkor felmegy 45ig assszem. ahogy nézegettem a everest..
-
zsolt19900
őstag
válasz bertalanimre #6931 üzenetére
nem l2 őm van hanem s2 akkor sem jó?
köszi a többi felsorolást, rájuk nézek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Ferlito
tag
válasz bertalanimre #6937 üzenetére
Megtaláltam: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835186053
És biztos hogy jó lesz az enyémre is? Mert ha jól látom más a gyártó a tiednél és az enyémnél.
Ronald Reagan
-
Ferlito
tag
válasz bertalanimre #6939 üzenetére
Nem is ez a problémám hanem, hogy zajos, zörög, meg ilyesmi. A hőfok csak nagyon nagy nyári melegekben éri el játék közben a 80 fokot, amúgy 50-60.
Mennyire volt nehéz rászerelni?
Ronald Reagan
-
addikt
válasz bertalanimre #6968 üzenetére
Köszönöm a választ ,powercolor myst-et már láttam fotón így szerelve,de ebben nem voltam biztos...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
válasz bertalanimre #6971 üzenetére
Szia!
Ezen a vonalon tovább menve akkor a hűtés csere nem jár garancia vesztéssel,hisz arra nem is vonatkozik a gari...
Akkor miért van az ,hogy egyes gyártók a hűtés felfogató csavarjait gari matricával leragasztják?Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
nagyúr
válasz bertalanimre #6971 üzenetére
Egy MSI 6870 Hawk-ról van szó. Pont most szerettem volna eladni, de elkezdte a hűtő csinálni a cirkuszt... . Így meg nem lenne korrekt eladni, vagy legalábbis hibátlannak hirdetni, úgyhogy le is vettem a hirdetést, amíg nem találok valami megoldást.
Ha megbontom a hűtést, akkor ugrik a több, mint egy év garancia, ami eladásnál jócskán csökkenti az árat. Ha nem tudom gariztatni, akkor meg hiába MSI Hawk, gyakorlatilag egy referencia 6870 (na jó OC), aminek sz*r a hűtője
Megvárom, hogy mit válaszol a bolt, ahol vettem.
Az meg nem az én stílusom, hogy valahogy észrevehetetlenül tönkreteszem a VGA-t, hogy mindenféleképpen garizzák le, úgyhogy ilyen eszközhöz nem fogok folyamodni.
Egyébként erre milyen hűtőt lehetne rakni, ami olcsó, halk és hatékony? -
addikt
válasz bertalanimre #6976 üzenetére
Hát én ma megoldottam a problémámat...Kicsit fel is mérgeltem magam ezen a garis ,nem garis ügyön ,így fel raktam rá az artic twin turbo 2-t....
Csak a hűtést ,memória,vram süniket nem,mert backplate alatt vannak...
Eredmények:
NULLA hang!!!
1200/1400Mhz-re húzva a kártyát alapfeszen , heaven4.0 testben max 55 celsius fokig ment fel , msi kombusztorral 5 perc után 68 fokra állt be a kártya... Egyenlőre a vram az ami91 fokig melegedett, majd még kitalálom ,hogy teszek-e rá süniket...
Szenzációsan jó ez a hűtés,azt kell hogy mondjam, és mivel az eredeti csavarjain nem volt gari matrica, így tovább ez a kérdés sem érdekel...
Azt hiszem gond letudva...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
nagyúr
válasz bertalanimre #6980 üzenetére
Majd meglátjuk.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz bertalanimre #6984 üzenetére
Mono plusznak van egy olyan csatija, amit molexre kell rákötni, és akkor fix rpm-en megy.
Egyébként valszeg ez a probléma oka:
"...ki akartam próbálni menet közben egy másik ventit..."
Ezt nem mindegyik venti és táp szereti. Esetleg nézd meg KIKAPCSOLT!!! állapotban, hogy a csatlakozók nem sérültek-e, ha nem akkor lehet ez miatt halt meg a venti. Ha ugyanazon a molexen nem indul el más venit, akkor a molex a ludas.
-
Toncsiii93
tag
válasz bertalanimre #6990 üzenetére
Köszi, bocsi hülye voltam, leszűkíteném a kört a 8000Ft alá de szerintem csinálok rá maszekot aluminiumból.
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
válasz bertalanimre #6992 üzenetére
A mono az egy fasza hűtő, én is olyant vettem nemrég, csak sajna nem 8k-ért hanem 11-13-ért adják. Az csak a szerencsén múlt, hogy én 8k alatt megkaptam. De valszeg elég lenne a 8800-asra is lévén elvileg 200 wattig jó, meg a 6850-esemet 21 fokos szobában max terhelésen(furmark) 55°C-on tartottam. Játék alatt sem ment fel 50 fok fölé.
-
Jim76
aktív tag
válasz bertalanimre #6996 üzenetére
Szia!
Megnézem, köszönöm. Sajnos a legtöbb a bios-ban definiált minimum-ról, esetemben 30%-ról engedi 90%-ig, ami szintén ott van kőbe vésve, ezért szeretném a biosban 20%-ra állítani a minimumot, mert alapjáraton passzívban is elmenne, felesleges a 30%-os fordulatszám. Nem a hangereje zavaró, hanem a hangszíne.
Van még össz. 4 db. 120-as venti a házon, cpu hűtőn, tápban, és egyiknek sincs szinte hangja, olyan, mintha ez a kis vacak ciceregne csak a gépben
Találtam olyat amivel remekül lehetne bios-t szerkeszteni (NiBitor 6.0.6), de sajnos a 6-os geforce-okat még nem tudja, be se olvassa rendsen a bios-t.There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Jim76
aktív tag
válasz bertalanimre #6996 üzenetére
Nos, az EVGA pont ugyanazt tudja csak, amit a többi sajnos, a bios-ban meghatározott tartományok közt állítgat mindent.
Némi utánaolvasás után viszont találtam ezt:
Nvidia Kepler BIOS Tweaker v1.25 für GTX 6xx Reihe 680 670 660 650És ezzel gyakorlatilag minden megoldható.
Ha egy könyvtárba másolod az nvflash for windows-al, akkor a programon belül kiolvashatod a régi bios-t, átírsz, amit gondolsz (ésszel nyilván) , és vissza is tudod flash-elni.Átírtam 20%-ra a min fordulatot, és restart után már arra állt be, hangtalanul
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Creep
tag
válasz bertalanimre #7000 üzenetére
Most olvastam vissza
Twin turbo 2 lenne a legjobb rá,de ha tudsz nekem írni egy olcsóbb változatot,akkor írd nyugodtanPrivátra válaszólj.
-
Creep
tag
-
Vigneau
félisten
válasz bertalanimre #7012 üzenetére
Nem, nem hagytam ki: PrecisionX. Ott van a lista végén, de nem véletlenül. Nem minden VGA-t támogat rendesen, az AMD-k kizárva, főleg ha tuningról (feszemelés) van szó.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz bertalanimre #7015 üzenetére
Nálam a Sapphire HD 7950-et nem szerette, még ki is írta, hogy nem támogatott. Igaz, az nem a 4.x.x verzió volt, hanem még valamelyik 3-as.
Egyébként, amikről beszélünk, mindnek közös a gyökere, RivaTuner-en alapszik az összes.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
deadwing
addikt
válasz bertalanimre #7018 üzenetére
Közben megcseréltem a hűtőket. Itt a teljes sztori, utolsó pár hsz. Megköszönném, ha valaki tudna valami okosat mondani
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
válasz bertalanimre #7036 üzenetére
Na ne. Attól még kiszáradhat. Akkor má inkább kolbászzsír. Az tuti nem szárad ki
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
-
tajcsi
őstag
válasz bertalanimre #7062 üzenetére
S1 plus ami szoba johetne a tobbi a ventik miatt nem aktualis...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz bertalanimre #7065 üzenetére
Tisztaban vagyok ezzel, lehet elobb volt AC hutom mint neked. Anno az elso egy 6800as nvidian volt..tudom mennyire halkan dolgoznak..nekem viszont szamit a vastagsag. Ezert kell olyasmi mint az s1 plus valami scythe slim ventikkel, vagy gfxchilla, musashi de auras fridge is bejon...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Seep
senior tag
válasz bertalanimre #7083 üzenetére
Koszonom a valaszod. Ezeket en is neztem , de mind tul sok helyet foglalnak, es nem fernenek be a szamitogep hazba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest