Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
válasz
negasonic #9313 üzenetére
A videokártya alá berakható (pci) csatlakozós 2-3ventis hűtés, amit tudsz venni, azt felejtsd el. Abszolút semmi értelme nincs, megannyi videót nézhetsz róla, hogy 1-2fokot sem nyertek vele, viszont marhára hangos lett a gépük tőle idle-ben is. Sokkal többet tudsz elérni azzal, ha a házhűtéseidre összpontosítasz inkább, hogy azok jó elrendezésben legyenek, illetve legyen is légszállításuk. Én a helyedben eladnám azonnal azt a kártyát, és dobnék rá egy kicsit, vennék egy normálisabb Asus Tuf Gaming, Msi Gamix x trio, Asus Rog Strix, vagy esetleg Zotac Amp holo kártyát, ezeket bátran ajánlják a szak-topicokban. Ez lenne a legegyszerűbb művelet, és itt nem kéne kínlódnod a kártyával.
Nekem is volt annó egy Gigabyte kártyám, annak aztán bármit csináltam, ugyan úgy forrt a vére, megállás nélkül visszavette a teljesítményét. Utána cseréltem le egy ugyan olyan Rog Strix-re, instant 20fok különbség a legnagyobb terhelésen, úgy, hogy azt még nem is pasztáztam újra. Mondani sem kell, hogy mennyivel csendesebb lett a gép, és jóval többet tudott fps-ben bármelyik játék a kiegyensúlyozott teljesítmény miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Modding tápkábelek!
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest