- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soha többé UPS
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Elborult az agyam, megjött a kisérletezős kedvem és vettem egy Dachstein Wildcat GTX-et, meg egy Icepeak Abaco-t, mindkettőt leárazva. Mindkettőt ugyanaz a Luhta gyártja, aki amúgy saját márkanéven is árul cipőket és a Rukka is az övék. A két cipő került annyiba, mint egy "rendes" túrabakancs, így kíváncsi vagyok mennyivel érzem majd sz*rabbnak. Na jó, azért van velük egy kis tapasztalatom, 7-8 éve már volt egy nubuk Dachstein bakancsom, az minőségben valahol egy random olcsó Merrell és egy Lowa között volt.
A Dachstein már tegnap megjött, az Icepeak még úton van, arra vagyok kíváncsibb. Az durva, hogy a Dachstein 680g-ot nyom a mérlegen, szal inkább amolyan terepfutó cipő szerű "bakancs", hosszú szárral, gore-tex membránnal és viselni is olyan érzés. A városban már megjárattam, havon nagyon harap a talpa, de annyira azért nem betegesen ragadós gumi, mint az Icebug cipőké. Komolyabb teszt a holnapi 10 kilóméteres túrácskán lesz.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 2042
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...