- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Elborult az agyam, megjött a kisérletezős kedvem és vettem egy Dachstein Wildcat GTX-et, meg egy Icepeak Abaco-t, mindkettőt leárazva. Mindkettőt ugyanaz a Luhta gyártja, aki amúgy saját márkanéven is árul cipőket és a Rukka is az övék. A két cipő került annyiba, mint egy "rendes" túrabakancs, így kíváncsi vagyok mennyivel érzem majd sz*rabbnak. Na jó, azért van velük egy kis tapasztalatom, 7-8 éve már volt egy nubuk Dachstein bakancsom, az minőségben valahol egy random olcsó Merrell és egy Lowa között volt.
A Dachstein már tegnap megjött, az Icepeak még úton van, arra vagyok kíváncsibb. Az durva, hogy a Dachstein 680g-ot nyom a mérlegen, szal inkább amolyan terepfutó cipő szerű "bakancs", hosszú szárral, gore-tex membránnal és viselni is olyan érzés. A városban már megjárattam, havon nagyon harap a talpa, de annyira azért nem betegesen ragadós gumi, mint az Icebug cipőké. Komolyabb teszt a holnapi 10 kilóméteres túrácskán lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vicces videók
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest