Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3351) TripleB


TripleB
senior tag

Sziasztok!

Ez a csúszásgátló milyen minőséget képviselhet? Valamilyet mindenképpen venni szeretnék.

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#3352) Maximum1 válasza TripleB (#3351) üzenetére


Maximum1
őstag

Szerintem ennyiért ez nagyon jó, felépítése hasonló a nagyokéhoz, túrázni simán jó.
Futni lehet nem lesz jó, de vissza tudod küldeni így megéri lekérni, van futócipőre is.

(#3353) TripleB válasza Maximum1 (#3352) üzenetére


TripleB
senior tag

Köszönöm, futni nem használnám, csak bakancsra szánom. Hasonló felépítésű Salewa is 15-16 e Ft.

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#3354) Tamás9x válasza TripleB (#3351) üzenetére


Tamás9x
őstag

Ilyenem van még valami 2500ft volt ebayről évekkel ezelőtt, nagyon jó cucc. Lehet benne futni is, annyi, hogy amikor felveszed nézd meg,nehogy befelé álljon a szemeknél az illesztés, mert az kikaparja a szövetet a cipőn, esetleg zsugorcsövezd le, végig kell nézni minden szem illesztést a sorja az nagy ellenség.

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#3355) Alg


Alg
veterán

Na ez az akció ver minden fekete pénteket:
Osztrák XXL, GESCHENKE kóddal mindenből 25% lejön (tényleg mindenből, az akciós cuccokból is, a Garmin órákból is...)

Pl. baromi jó hálózsák.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3356) gergo5991 válasza Alg (#3355) üzenetére


gergo5991
őstag

[link] ez se rosz ennyiért, -170 ojró

(#3357) Orgi válasza TripleB (#3351) üzenetére


Orgi
őstag

Szerintem teljesen jó lehet, de én pont egy éve akartam venni a Decathlonban és a végén nem tudtak szállítani, kb másfélszer ennyiért találtam csak a végén (nekem sos kellett).

[ Szerkesztve ]

(#3358) SOAD19


SOAD19
addikt

Sziasztok!

Dolomite márkával cipők terén van tapasztalat itt valakinek?

Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

(#3359) Maximum1 válasza SOAD19 (#3358) üzenetére


Maximum1
őstag

Ránézésre AKU minőség, azok megvannak csinálva rendesen és a technológiát sem sajnálják ki belőlük, szerintem nem nyúlsz mellé vele.
Gondolok itt a Gore-tex-re meg a vibram talpra, egyre több gyártó csinál valami limlom-tex-tet és jó ha a felét tudja egy Gore-tex-nek, vibramnál azért sok minden jobb tapadásban, de tartósságban még mindig ő az etalon.
Egy régebbi Aku Bellamont-om van, egyben van nagyon, kókusz betét,GTX, vibram fullos.

[ Szerkesztve ]

(#3360) SOAD19 válasza Maximum1 (#3359) üzenetére


SOAD19
addikt

Köszi! Igazából semmi komoly igénybevételnek nem lenne kitéve, városi használatra lenne, bicajjal való közlekedéshez... :D A cipőm talpa nem túlzottan szokott elkopni... :) Csak szeretem, az ilyen, kissé túrás stílusú cipőket, főleg, amiknek a cipőfűző jóval lentebb kezdődik, és van egy kis gumi a cipő oldalán. Jelenleg egy olcsó Quechuam van, aminek a dizájnja nagyon bejön, ezt keresem. Kár, hogy nem forgalmazzák már, kifutott.
Amúgy, ez a konkrét kiszemelt Dolomite (nem annyira elvetemült, technikai, teljesen jó lehetne hétköznapi, utcai cipőnek): [link]

[ Szerkesztve ]

Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

(#3361) Alg válasza SOAD19 (#3360) üzenetére


Alg
veterán

Van ára :D Mondjuk én is ennyiért vettem a Meindl bakancsot.
Ha ez a design bejön, nézd meg a Scarpa-kat is - szintén olasz, de kicsit elterjedtebb márka, talán könnyebb akciósat kifogni belőle.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3362) SOAD19 válasza Alg (#3361) üzenetére


SOAD19
addikt

Annyit nem adnék én se ki érte. Írva vagyon az oldalon, hogy az elmúlt 30 napban volt 45k környékén is, ha jól rémlik. Annyit talán még kiadnék érte, csak egy minőségi darab lehet.
A Scarpata néztem, van hasonló stílusú cipőik, viszont színben nem nagyon volt olyan ami igazán tetszett. Köszi a tippeket. :)

Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

(#3363) TripleB


TripleB
senior tag

Köszönöm a csúszásgátlós válaszokat! 👍

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#3364) szebe


szebe
őstag

Néha nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek pár túraszervezőn (teljesítménytúra).
Most hétvégére is egy táv elmarad, a másik meg lehet hogy csak nagyon limitált létszámmal mehet, mert a szervezőnek leesett, hogy engedélyeket is kéne kérni. Mindez 3 pénzért...

Nem arról van szó, simán kifizetem a 2-3 pénzt olyan túráért, amin van rendes ellátás, stb, de ez...

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#3365) forceberg válasza szebe (#3364) üzenetére


forceberg
veterán

Magánvélemény:
Tervezd meg magadnak a túrákat, azt hagyd ezeket a francba.
10+ éve voltam pár ilyenen, mielőtt elmentem a G50-re.
Azóta viszont átértékeltem ezt, mi értelme van ilyenekre menni? Mi az extra sportértéke, mintha csak elmennél egy jót túrázni? :))
Régen 10, de inkább 15+ éve ez más volt, egy biztos térképpel sem rendelkeztek az emberek.
Emlékszem, ott bolyongtunk a NHH meg a Magas-Tax körül, hogy akkor merre is kéne menni. :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3366) Maximum1 válasza forceberg (#3365) üzenetére


Maximum1
őstag

Most is sokan ott bolyonganak, csak most telefon van a kezükben. :DDD

(#3367) szebe válasza forceberg (#3365) üzenetére


szebe
őstag

A Gerecse külön kategória. Egyszer mentem el a 20-asra, szerintem fesztiválon/focimeccsen nem voltam még akkora tömegben, mint amikor Tatabányáról vonultunk kifelé :D

Nem fogom tudni megfogalmazni miért, de szeretem az ilyen szervezéseket. Egyszer haverokkal elmentem, azóta nagyon élem ezeket.
Lehet azért, mert amúgy lusta vagyok "egyedül" elmenni, de ha látom hogy van szervezés, akkor már megyek :D Jó hangulat is szokott lenni, tetszik a légkör, na :B

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#3368) forceberg válasza szebe (#3367) üzenetére


forceberg
veterán

A jó értelemben vett csordaszellem működik, az biztos.

(#3366) Maximum1: :C
Van az a bizonyos menthetetlen kategória.
Most vasárnap a Kékes alatt a hóban valamiért szinte végig nem volt GPS vételem, nem tudom, mi lehetett, de nem volt GPS jel. Így a telefont kb. papírtérképnek használtam. Nem tévedtünk el. Én próbálok felkészülni arra is mindenhol, ha nincs GPS vétel sem.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3369) wetomi válasza forceberg (#3365) üzenetére


wetomi
aktív tag

Sajátos hangulata tud lenni a teljesítménytúráknak, amit nehéz röviden leírni. Emlékszem, annak idején még borultam Alg beszámolóin a Logouton, hogy időre túrázni? Mi értelme annak? Azóta tudom, hogy van.

Nekem is a G50 volt az első tt-m 2017-ben, akkor már 8000 főre korlátozott brutál tömegben. Az egy totál más dimenzió, nehéz is pozitívan nyilatkozni róla, ezért ne is hasonlítsuk máshoz, de mégis az rántott be a témába. Abszolút van létjogosultsága a teljesítménytúrázásnak. Persze sok múlik a szervezésen is, a helyszínen, az útvonalakon és a létszámon is.

Sportérték? Nézőpont kérdése. Van akinek már 10 km-nél is komoly teljesítmény, van akinél 100 km felett kezdődik mindez. Nálam az idei év így nézett ki:

Február: LeFaGySz Börzsöny 47 km / 2470 m szint / 11 óra bruttó idővel: Számomra szezon kezdés, amúgy nincs ellátás útközben és nagyon kevés a vízvételi lehetőség.

Március: Göcsej Galopp 53 km / 990 m szint / 9:49 óra bruttó idővel: A környéken jártunk, számomra új tájegységen. A kevés szint miatt magamhoz mérten egy pörgős túra volt.

Április: Szénás Köröket csináltam kezdve a legkisebbtől a leghosszabbig zsinórban egymás után, összesen kb 80 km-ig jutottam. Jó kis szintfelmérő volt (egyedül, instant) az áprilisi hideg viszont megállított éjszaka.

Május: Sárga 70 - 70 km / 2100 m szint / 15:25 óra bruttó idővel: Dolgoztam a túra napján, alvás nélkül estem be Esztergomba. Az éjszakai szakasz piszok nehéz volt, gyakorlatilag alvajáró voltam éjjel 2:30 és 4:00 között, de napfelkelte után mintha kicseréltek volna.

Június: Kazinczy Regmec - 103 km / 4160 m szint / 25:16 óra bruttó idő: Jó szintes, nehéz túra, imádom a Zemplént, fantasztikusan izgalmas az Északi Zöld.

Július: Ország közepe túra 100 km az Alföldön gyakorlatilag nulla szinttel 22:20 óra bruttó idővel: Harmadfokú hőségriadóban, néhol 30 km-en keresztül vízvételi lehetőség nélkül, fele-fele arányban homokon és aszfalton. Kell még több? Kemény volt!

Július: Kék Balaton 104 km / 2900 m szint / 25:50 óra bruttó menetidővel: Mondhatnám, hogy "csak" egy százas, de piszok fülledt meleg volt, no meg a tanúhegyek rövid, meredek emelkedői sem a pihenésről szóltak, de nagyon látványos volt.

Október: Palipista 107 km / 4100 m szint / 25:19 menetidővel. Az októberi időpont miatt több volt a sötétedésben megtett szakasz, mint világosban. Kevesen is voltunk és a mezőny második felében indultam, így nagyon sokat mentem egyedül még éjszaka is. Ez mentálisan nem könnyű, ha nincs hozzászokva az ember.

November: Tanúhegyek nyomában 42 km / 1680 m szint / 8:50 bruttó menetidővel. A korábbi túrák után "csak" egy levezető 40-es az évben, de a tanúhegyek megdolgoztatják a combokat.

December végére még van tervben két harmincas, amit nagyon várok, háha lesz egy kis fagy, hó és jég, hogy leporoljam a hómacskát :D

Többnyire még fényképezni is tudok túra közben. Persze csak telefonnal, a profi munkához, vagy éppen drónozáshoz nincs idő, de mégis jó egy túra beszámolóhoz. Évekkel később is jó visszanézni.

Két éve már van szerencsém az egyik egyesületnél rendezőként is részt venni (évente 3 túra kisebb és közepes távokkal). A túra napján a rajt/célban indítom/érkeztetem a túrázókat. Látom őket előtte/utána, beszélgetek a résztvevőkkel, nagyon sokat elárul már csak a tekintetük is.

Nehéz röviden leírni, miért is jó az ilyen szervezett túrázás, de rengeteg élményt tud adni, ha jó a szervezés, de nem kell összehasonlítani azzal, hogy pl. egyedül, vagy pár fővel elmész néhány napra vadkempingezni, vagy a magashegyekbe egy hüttébe, vagy éppen egy kezdő kéktúrázásra.

(#3370) wetomi


wetomi
aktív tag

Apropó, tudtok ajánlani most valami jó minőségű, kis méretű gázfőző fejet csavaros palackokhoz? No nem tt-re kell, hanem inkább vadkempinghez, bringatúrához. Ez az MT500 megérheti, vagy van jobb ár/érték arányú is valahol?

(#3371) Alg válasza wetomi (#3370) üzenetére


Alg
veterán

Ez baromi drága...

Ha csak vizet melegíteni kell:
MSR Pocket Rocket, vagy BRS-3000T (utóbbi az ultralight-osok kedvence, Alin is van).
Piezot vagy veszel külön hozzá, vagy meggyújtod szikravetővel.

Nagyobb edényekhez, neadj'Isten serpenyőhöz: passz...

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3372) wetomi válasza Alg (#3371) üzenetére


wetomi
aktív tag

Ez a BRS-3000T lesz a befutó, köszönöm! Nem akarok serpenyőzni, elég csak egy 3-5 decis bögre, vagy konzerv méret.

(#3373) forceberg válasza wetomi (#3369) üzenetére


forceberg
veterán

:R
Neked ez már inkább ilyen ironman-szerűség. Ilyen távoknál már bizony elkel, ha van egy személyzet, akikre egy remélhetőleg nem bekövetkező problémák esetén is számíthat az ember.
Nekem a Gerecse 50 elég volt(2011-ben), azt le akartam nyomni, azt kész.

Az év végére én is várok némi fagyos környezetet, a fagy azért jobb, mint ami most volt, hogy a 20 centi hó alatt full felázott fagymentes talaj.
Külföldre magasabb hegyekre meg hóban nem megyünk.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3374) SOAD19


SOAD19
addikt

Sziasztok!

A Garsport ismert márka számotokra cipők terén? Milyen minőséget képviselnek?

[ Szerkesztve ]

Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

(#3375) lugosi válasza forceberg (#3368) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nekem részben ezért van rendes külső kézi GPS-em, illetve azért is, mert ha a telefon lemerül, azzal eléggé meg vagyok lőve, a GPS-ben meg csak kicserélem a két cerkaelemet és kész.

(#3376) forceberg válasza lugosi (#3375) üzenetére


forceberg
veterán

Max. ha egyedül mész.
Miért merülne le a telefon? A mai telefonok tudása mellett szerintem felesleges + külön eszköz csak erre.
Ezért vigyázok az XZ1 Compactomra, mint a hímestojásra, mert ez még épp elég kicsi, kényelmesen elfér a zsebekben és megfelelő üzemidőt tud.
Ha legalább ketten mentek, akkor már van is ráadásul tartalék eszköz. Ha meg egyedül mész, akkor egy régi levedlett telefon is megteszi, mint tartalék eszköz.
Ahog meg egy max. pár éves telefonnal(nem vevőhibás) nincs GPS vétel, ott a külön eszközökkel sem valószínű.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3377) forceberg


forceberg
veterán

Tud valaki olyan boltot, ami Szép-kártyát elfogad, de emiatt nem elszállt árakkal dolgozik?
Félmagas vízálló túrabakancs érdekelne, ha van elfogadható áron.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3378) lomposfarkas válasza forceberg (#3368) üzenetére


lomposfarkas
tag

"Én próbálok felkészülni arra is mindenhol, ha nincs GPS vétel sem."
Hogyan?

(#3379) lugosi válasza forceberg (#3376) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

“Miért merülne le a telefon?”

Amiért általában le szokott merülni? :F
Például beragadt app, degradált akksi, hideg, meghibásodás, feltöltés elfelejtése, túlzott képernyőhasználat ami így egy perc alatt eszembe jut. De kinek mi vált be.

(#3380) forceberg válasza lomposfarkas (#3378) üzenetére


forceberg
veterán

Mára ez igen könnyűvé vált, a papírtérképek korában ez sokkal nehezebb volt, de ahogy Maximum1 is írja, vannak, akik az appok bűvöletében sem tudják meghatározni, hogy hol is vannak.
Kb. annyi az egész, hogy full offline(és ha lehet elég friss) legyen a térkép, nem lehetsz nethez kötve. Aztán tudni kell a térképet olvasni. A kijelzőn mindig az északi irány legyen felfelé, így nem zavar be, hogy akkor merre is az arra. Ezzel lehet játszadozni is, hogy kikapcsolod a GPS vevőt, elindulsz, aztán megpróbálod kitalálni, hogy meddig értél el, majd visszakapcsolod a GPS vételt.

(#3379) lugosi: Hülyeség ellen ma sincs orvosság, aki pl. lemerülőben lévő telefonnal indul el... Illetve temészetesen egészséges, nem minden xarral teleszemetelt készülékről beszélünk, de nem is instát kell pörgetni túrázás közben. Az aksi sem pillanatok alatt degradálódik. + igazából a valós tájékozódáshoz elég kevés telefonhasználat kell, nem kell folyamatosan mennie.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3381) Alg válasza forceberg (#3380) üzenetére


Alg
veterán

Sokat tud segíteni amúgy egy kis előkészület ha új, ismeretlen terepre megy az ember: megnézni térképen az utat előre, a fontosabb tájékozódási pontokat, honnan indulok, hová megyek, mi milyen messze van, hol megyek emelkedőn/lejtőn.

Ha ez megvan akkor egy papír térkép+iránytű+némi térképolvasási ismeret+turistajelek alapján elég jól lehet tájékozódni telefon, net meg gps nélkül is.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3382) forceberg válasza Alg (#3381) üzenetére


forceberg
veterán

Idegen helyeket mindig próbálom előre szó szerint feltérképezni. Ugye általában saját tervezésű utakat járunk be, de ha esetleg valahonnan letöltött, akkor azt is átnézem előtte, esetleg módosítom, ahogy tetszik.
Mo.-n még nem, de pl. az Alpokban már nem egyszer fordult elő, hogy visszafordultunk, mert "nem nekünk valónak" ítéltem meg az utat. Az osztrákoknál érdemes komolyan venni, ha fekete pötty jelöli az utat :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3383) lugosi válasza forceberg (#3380) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Ezt máshogy látjuk, azért én nem nevezem az általad leírt eseteket hülyeségnek, de ha neked úgy vált be ahogy te használod, azt elfogadom. Csak ez nem feltétlenül általános igazság, de egy opciónak jó lehet.

(#3384) forceberg válasza lugosi (#3383) üzenetére


forceberg
veterán

Mindenki úgy és azt használ, amit akar. ;)
10-15 éve azért sokkal rosszabb volt a helyzet a mobil fronton, mára viszont esetleg szerintem a kényelmesen kézben nem tarthatóság okozhat problémát. Aka tepsi.

Lehet, hogy valakinek mond az valamit, hogy Samsung Omnia telefon, Win Mobile + Russa navigáció.
Még megvan az a mára őskövület Omniám, poénból múltkor ránéztem, de a navi részét nem tudtam életre kelteni.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3385) forceberg


forceberg
veterán

Egy ilyen milyen minőséget/kényelmet képviselhet?

OLANG Palio.Tex Avio 83
[link]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3386) Tamás9x válasza forceberg (#3385) üzenetére


Tamás9x
őstag

Próbáld fel. Kényelemre senki nem fog tudni válaszolni, minőségre kb a Decatlonos közép felső szint. Nem rosszak, de csak hobbi szintre. Messze van a profitól.
30-40km-es távra mondanám max.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#3387) Maximum1 válasza forceberg (#3385) üzenetére


Maximum1
őstag

5-6 éve voltam a Nomádban, ezt a márkát is néztem, szerintem dechatlon szint, nekem nem kéne.
Buszra várni jó lehet, de erdőbe nem vinném.

(#3388) forceberg


forceberg
veterán

Az lenne a lényeg, ha van egy magasabb hó, vagy elkap az eső, ne ázzon xarrá.
Félcipőben van vízállóm, a Columbia, de hóba azért jobb lenne egy magasabb szárú.
Van egy kb. 10 éves Decathlonos, sosem ázott be,csak azzal az a bajom, hogy keskeny az első része, így nem szeretem hordani.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3389) Tamás9x válasza forceberg (#3388) üzenetére


Tamás9x
őstag

Simán járni benne szerintem jó.

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#3390) gergo5991 válasza forceberg (#3388) üzenetére


gergo5991
őstag

[link] nekem sikerült ma egy ilyenről lemaradnom :(
asszem erre mondjak aki korán kel aranyat lel (reggel 8-tól kezdődött az akció)

(#3391) forceberg válasza gergo5991 (#3390) üzenetére


forceberg
veterán

Ez faxán néz ki! A kényelme meg úgyis emberfüggő.

Én meg végül lehet nem veszek semmit, mert a régi Decathlonos még megteszi arra a pár téli rövid túrára. Télen, havas terepen úgyis max. 10-15km egy menet.

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3392) Alg válasza forceberg (#3391) üzenetére


Alg
veterán

Ha BP-i vagy és esetleg arra jársz, nézz be az Adidas outletbe a Boráros téren - bár az utóbbi években eléggé kikopott a kínálat és csak a susogós naci - focicipő vonal maradt, azért talán akad valami Terrex (Swift R2) Mid GTX cipő jó áron...

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3393) lorcsi válasza lugosi (#3375) üzenetére


lorcsi
veterán

egy powerbank szerintem megoldja az akksi problémát

(#3394) SRII


SRII
őstag

Sziasztok! Srácok szeretném megkérdezni, hogy erről az oldalról mit gondoltok?
Fura ,hogy lowa bakancsok 32 ezresért vannak dobálva, tudnátok megerősíteni ebben , most ez valós vagy valami kamu oldal?

[link]

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

(#3395) Alg válasza SRII (#3394) üzenetére


Alg
veterán

Sokadik kamu márkawebshop.

Valakik évek óta ezzel "szórakoznak", igazán elkaphatnák már őket, mindig ugyanaz a sablon más-más márkákkal.

Elég megnézni a szállítási és garanciális feltételeket, meg az adatkezelési nyilatkozatot (cégnév, elérhetőség sehol, nyelvtani hibák, stb.)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3396) SRII válasza Alg (#3395) üzenetére


SRII
őstag

Köszönöm, már nekem sem az első hogy valami nem stimmel oldallal találkozom, érdekes hogy ezt lehet csinálni és nem jelenti senki.

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

(#3397) Immy


Immy
őstag

Szaisztok,
A sokadik túra után megint megtörtént, hogy lefelé ereszkedés során az ujjaim beleütődnek a bakancs elejébe. Sajnos megint belilultak az ujjaim emiatt.
Mit krllrne máshogy csinálnom, hogy a túrákat jobban tudja élvezni?

Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html

(#3398) Alg válasza Immy (#3397) üzenetére


Alg
veterán

Nagyobb bakancs, illetve fűzőt szorosabbra kötni lejtmenet előtt.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3399) forceberg válasza Alg (#3398) üzenetére


forceberg
veterán

+1
Cipőválasztásnál ezért számít a cipő nyelve is, hogy az is olyan anyag legyen, ami nem esik egyből össze.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3400) gergo5991 válasza Immy (#3397) üzenetére


gergo5991
őstag

milyen cipőröl van szó amúgy? én ilyennel még soha nem találkoztam
ja és milyen zokni, nem lehet hogy a zokni miatt csúszik előre a lábad?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.