Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
Számomra nem volt nagyon vészes a "híresség-fejtörő", többször szétröhögtem az agyamat rajta. Persze tudjuk, nagyon meg van rendezve az egész, de még így is elég eredetire szoktak sikeredni. Nekem a tűzoltós epizód kevésbé tetszett, pedig a legjobb részek az olcsó tragacsokból lettek, mindkét Afrika Special ilyen volt. Amekkora költségvetésük van Amazonnál, abból nagyon komoly különkiadások hozhatóak ki, csak ne fogyjanak ki a beteg ötletekből.
(#1207) Don.Corleone: Hammond eddig 2 alkalommal majnem otthagyta a fogát, de James esete sem volt piskóta a Middle East Special epizódban. Ha jól emlékszem már Szíriában jártak (érdemes megnézni a városban készített képsorokat, még a háború előtti állapotot mutatja) amikor durván megütötte a fejét.
Az egyik legjobb rész, amikor érte megy a másik kettő a kórházba.[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
.LnB
titán
Ezek kellenének. Átalakítós, verseny valami ellen, válasszanak három kocsit és go valahova.
Fáradt már ez a stúdiós dolog.Ráadásul most már egyre inkább zavar, hogy meg sem próbálják a stunt drivereket eltitkolni. Egy jó ideig azért a TG alatt élt bennem az illúzió, hogy ők csapatnak keresztben a felvételek alatt, de már ez is elmúlt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Don.Corleone
aktív tag
Abszolút érthető, én is adminkodok egy felületen, tudom milyen nyűggel jár ha éppen össze jönnek az ember teendői, és hulla fáradtan ül oda a monitor elé hogy csinálja amit kell.
"Mert ez elköteleződés. Nem egy feliratot fordítani a kunszt, mert ha végigpörgeted, egy-két nap alatt megvagy vele, még akkor is ha kezdő vagy. Hanem ezt felvállalni, és vinni a hátadon hetekig, hónapokig, évekig."
Mondom, én megértem ha közbe jön valami, vagy épp sűrűsödnek az ember feje felett a sötét felhők, de egyszerűbb lenne leírni a tisztánlátás végett. Emberek vagyunk, beszéljünk, kommunikáljunk könyörgöm.
Én tudok angolul, néztem már angol felirattal is részt, de a tisztán látás és tanulás jegyében magyar felirattal mindig megnézem újra, ebből is okulva.(sorozatokat ezért is csak eredeti hanggal nézem) Nekem speciel az nem fér bele, hogy ha valaki normálisan megkérdezi mi a helyzet, arra kígyó-békának, "patkánynak" nevezik, majd "csináld te ha jobban tudod k*cs*g" mondattal útnak indítják. De hát stílus maga az ember, mondja a régi mondás. Aki felvállalja hogy csinálja, annak ezeket a pirulákat is be kell nyelni. Várunk türelemmel.Egyébként May említett sorozata friss? Nekem ez kimaradt a repertoárból.
-
customer114
őstag
-
customer114
őstag
Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ez egy teljesen új műsor, köze nincs a topgearhez. Úgy is zárták az 5. részt, hogy
ennek semmi értelme sem volt. Szórakoztató műsor, szórakoztam, ha összehasonlítgatnék nem szórakoznék rajta.
Plusz sokan írják, hogy erőltetett, megír poénok.. így van, ez egy más, új műfaj. Pár éve már de sokan csinálják, tessék alkalmazkodni, nem visszasírni a régit (amikor "becsaphattak" anélkül, hogy észre se vettük... ja, hogy azt nem vettük észre ezért furcsa a mostani)A döglött állatos részen könnyesre nevettem magam. Kiírtam magamból.
-
Petyyyyy
addikt
-
syberia
veterán
Egyetértek, itt arról van szó hogy mivel nem tudták rövid pórázon tartani, kapva kaptak ezen a kis balhén. Érdemes beleolvasni az ügyet követő népszerű site-ok hozzászólásaiba, a
balliberálispolitikailag korrekt vezetésűnek tartott BBC véleményformáló csapásirányába nagyon nem fért bele Jeremy, szerintem ezért kell mennie. Amúgy akik meghozták ezt a döntést, azokat...[link][ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
bambano
titán
a klasszikus viccet idézem:
- mi a különbség az angol és a magyar rendőr között?
- az angol az biztosúr, a magyar meg biztos paraszt.a bbc ezzel a döntésével 85%-ban bebizonyította, hogy egy lord nem ok nélkül lord.
ez kellene itthonra is.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Petyyyyy
addikt
Ez arról szólt, hogy valakik, akik már amúgy is ki akarták csinálni, most találtak egy ürügyet arra, hogy kicsinálják. - Bár angolok és ebből eredően ugye tételezzük fel a legjobbat az urakról, de én is pontosan így gondoltam. Ez csak egy megfelelő alkalom volt az eltávolítására, amit kellően meglovagoltak.
A terepen történő forgatás egyébként nem olyan fárasztó szerintem, bár lehet csak én nem érzem át a dolgot rendesen. Főnököm viszont kellően idegropcsi tud lenni, ha nincsenek kész időre az előkészületek és valami kis hangyabokányi proléma miatt nem klappol minden. Ilyenkor én a nem kell besz.rni, meg kell oldani hozzáállással vágok neki a probléma elhárításának, de a sokadik ilyen után már én is eléggé rá tudok unni a banánra. Egyik egész napos építés után (9:00-22:00) úgy volt, hogy kapunk vacsit, de persze nem kaptunk. Senki nem lett megruházva, hazafelé az autóban inkább ezen poénkodtunk.
a szerencsétlen hülyegyereket fogja utálni, akinek amúgy semmi köze az egészhez, csak annyi, hogy pont ott volt az arca, ahol Jeremy keze egy adott időpillanatban. - óriási De ezzel a bekezdéssel is egyetértek. Ettől függetlenül az ultra gáz lett volna és pont annyira karakán, ha megmondják miért akarják kirakni.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
törölt tag
Nem örülök a döntésnek, mert ezzel a Top Gear-nek teljesen vége abban a formában, ahogy megismertük. Egyrészt Clarkson nélkül alapból nem lenne ugyanaz, másrészt Hammond és May sem fogja folytatni valószínűleg kettesben, vagy egy harmadik személlyel. Új műsorvezetőkkel meg ugyan arra a szintre süllyedne a show, ahol az amerikai vagy ausztrál Top Gear van.
Viszont itt nem arról volt szó, hogy szimplán ne lett volna politikailag korrekt, mert többek közt az adta el a műsort. Folyamatosan balhéi voltak, megkapta az utolsó utáni figyelmeztetést is, de nem tanult belőle. Igenis meg kellett őt büntetni ezért, neki sem szabad elnézni mindent.
Csak nekem az a bajom, hogy ezzel nem vele szúrtak ki a legjobban (hisz nem ezen múlik a megélhetése, ha meg autós műsort akar, akkor tárt karokkal várják mindenhol), hanem egy kicsit magukkal, de leginkább a nézőkkel.
-
.LnB
titán
Nincs igazad crey. Ez volt a helyes döntés sajnos. Az egy dolog ha valaki szókimondó, de most túl lőtt a célon Jeremy. Én is nagyon sajnálom, nagyon csípem őt és nagy TopGear rajongó vagyok. Hiányozni fognak és remélem minél hamarabb lesz új műsoruk a régi hármassal.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest