Hirdetés
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Na megnéztem az összes évadot. A 15. nem tudjátok mikor kezdődik?
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Neten, online lehet nézni valahol? Nincs kábeltévénk
-
Sotho
őstag
Jó sorozat, nekem az a rész nagyon tetszett amikor stig levette a bukóját
Meg azon röhögtem amikor az acdc énekeséről azt mondja hogy itt ez az ember akit nem ismer senki
Eredeti hanggal kell nézni, felirat meg van szinte mindhez ha kell a f...ratok.hu-n.
Várom nagyon a következő évadot. -
hoffman_
nagyúr
Na! Keltsök mán életre a totyikot!
Ma este a TV6-on elvileg új évadot sugároznak - az eddigieket már vagy 3x leadták... Kíváncsi vagyok, tegnap láttam a reklámját először én is. Jó, hogy változott nem rég, és 11-kor lesz vége, de sebaj, Top Gear mindenek felett
-
MC Pite
veterán
Csatlakoznék.
Vegyen találok ezt-azt, az lenne a legjobb h angolul, felirattal lehetne megszerzni a szériát, nem kell (kivételesen) HD. Ilyen irányban is tudtok valamit?
(A végén még a mobilvinyóm is be kell áldozni a letöltésnek, routerre 10-12gb fér egyszerre csak. De ha lenne hely mondjuk havonta 1-1 hétig oszthatom amíg igény van rá. Azt is tegyük hozzá hogy 2-3 DL-es lemezen a posta gyorsabban kiviszi, 1 megás feltöltésem van, gyakorlatilag meg inkább a fele.)szerk: Top Gear S01-S12 70.19 GB (kedvenc magyar tor. oldalunkon van)
Nu, ehhez van felirat?! Sajna vegyesfelvágott az anyag, egyesével nem bírnám ki a felirat válogatást. -
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Ez nem is rossz ötlet, a tárhely kérdése még akár megoldottnak is tekinthető
Viszont szaros vodafone nettel, amivel CoD-ozni sem lehet rendesen, és 5-6 giga után már lassít, azzal en nem szedek le semmit
Amúgy, ha beindul a szekér nyáron, akkor szeretnék venni egy terás vinyót még a gépbe, és a mostani 250es csak rendszervinyó lenne. Felcuccolnék apámhoz, ahol olyan a net, hogy 5 perc alatt lent van egy dvd-rip, és 3 napig non-stop tölteni fogok
joshua: Ment egy pü, hátha kell.
Amúgy linkeltek egy egész jó oldalt, ahol nagyon sok videojuk van fent, egész részek is - csak sajna bőven nem 720p - majd betetetem első hsz-be.
-
hoffman_
nagyúr
Ájáj, megtaláltam neten mindet, angolul... De kéne hozzá valami brutál net, és 100 giga tárhely, mert fenn van 480 és 720p-ben, mikor hogy. Ott van, és nem lehet enyém. Fáj a szívem
-
TayRol
nagyúr
mikor jon a kovetkezo evad?
-
hoffman_
nagyúr
Jeremy egy utálatos embertípus(szimulált TopGear helyzetekben legalábbis), de tökéletes műsorvezető, öröm nézni
A linkért köszönet, le is csekkolom gyorsan - aztán lehet, hogy be kéne tetetni 1. hsz-be. (mondjuk csak akkor, hogyha a hiv. oldalt kenterbe veri, mivel ott is van fent egy rakat video)
mod:
De ahogy nézem, 1. hsz gyanús
-
TayRol
nagyúr
udv. top gear-esek!
en is imadom a sorozatot, neten minden reszt megnezek, kizarolag eredeti nyelven. itt rengeteg epizod megtalalhato, en is itt szoktam csemegezni.
a legjobban az auto / tomegkozlekedes versenyek jonnek be. es mindig Jeremy nyer.
udv.!
TayRol -
zoli03
őstag
13. évadhoz van magyar felirat? Én csak a 4. részig találtam feliratot, az utolsó 3-hoz nem.
-
hoffman_
nagyúr
Elég komoly csapat van a Top Gear mögött, azt sem tartom kizártnak, hogy több autó veszi egyszerre, avagy bizonyos pontokon bekapcsolódik a stáb egy pár felvétel erejéig.
Mondjuk az is felmerült bennem - szégyellem magam
- hogy ezek a versenyek csak fake versenyek, akkor nem kérdés, hogy hogyan filmeznek, de ezt a verziót elvetettem. Biztos, hogy megcsinálják.
-
Bostwana-t még régen láttam.De a legjobb,hogy megnézem magyarul majd angolul.Így már sejtem mit mondanak és angolul jobban előadják.
Arra tudja valaki a választ,hogy hogy csinálják meg azt amikor Jeremy versenyez a repülő ellen és körbeutazza Európát,akkor hogyan kamerázzák kívülről?
2-3 ember előre megy és lekamerázza ha elhalad,de utána utol is kéne érni,hogy újra lekapahassák,de ha a Mercivel 300-al megy,kétlem utol lehetne érni. -
Mobi28
tag
Teljesen hülyék
Egy koktélt valaki? -
youtube new Ford Fiesta part 1-2.Az egy dolog hogy ennyire hülyék,de ha pénzük és kapcsolatuk is megvan a hülyeség határa már Föld körüli pályára tolódott.
sacc-per kb "Italtartó!Ide a füst gránát pont befér"
-
hoffman_
nagyúr
Asse lenne hátrány, de cél a fluently englis, szóval ha nincs, akkor is jöjjön! Csak sok lesz vele a szívás, és a 3. újranézésnél lesz meg minden poén
mod:
Közben ebay-en találtam egy-két évadot, de egyenlőre csak keveset, azt meg jó dárágn, az egész sorozatra nem lesz cikra 7-80e pénzem...
-
hoffman_
nagyúr
Ezzel nagyon is egyet értek, így van sajnos
Néha nem is értem, hogy mi akar lenni az adott mondat/poén, úgy elbaszarintják. Épp ezért keresek eredeti angol Top Gear DVD sorozatot...mod:
t1: Te a 10. évadot TV-n nézed(ez a jelenlegi, gondolom), vagy netán van külső forrásod? Ha igen, érdekelne
-
Még nagyon régen (amikor a Totalcar is műsoron volt) láttam pár részt belőle, szerencsére nem szinkronos volt. Akkoriban élveztem, nagyon jó kis műsornak tűnt.
Amit manapság adnak a tévében, az a szinkron miatt nézhetetlen. Egyszerűen nem tudják lefordítani/visszaadni azokat a poénokat, amik az eredeti műsorban elhangzanak. Unalmas, monoton így szinkronizáltan a műsor. -
hoffman_
nagyúr
Hát, első körben remélem lesz élete a topicnak
Második körben pedig jönne az első kérdés:
Miszerint is, jelenleg a TV6-on elérhető a műsor hétfőtől péntekig, 21.00 és 22.00 között, valamint az összes rész egyben, szombaton leadva 10.00-tól szünet nélkül. Viszont nekem ez kevés. Az a reménytelen ötlet pattant ki a fejemből, hogy megszerezzem a műsor összes elérhető évadát, ami tudomásom szerint most 13-ra rúg. Az, hogy ezeket dobozban megszerezzem DVD-n, eredetiben, annak elég csekély az esélye, úgy érzem. Ha erről mégis van valakinek információja, az rögvest tudassa velem, akár privátban is!
mod:
Na, megnyugodtam, hogy nem csak én bírom őket. Hatalmas műsor
-
hoffman_
nagyúr
Üdvözlet mindenkinek!
Akármennyit is jártam utána, nem találtam ilyen topicot, ami bennem erős hiányérzetet generált, hisz ezen a fórumon minden van, tehát a BBC legjobb műsorának itt a helye!
Nos, a műsorról röviden. A varázs az angol humorban van, amit a 3 elvetemült angol műsorvezetőnk - Jeremy Clarkson, Richard Hammond, és James May szolgáltat nekünk, és ne felejtsük ki Stig-et sem, a szelídített autóversenyzőt. Csodálatos autók, csípős kritikák, és őrült, idióta ötletek tömkelege. Ha egy fagyott Grönland-i terepjáró túrát, esetleg a kommunizmus gyümölcseinek versenyét, netalán a halandók számára álomautókként ismert csodákat keresi valaki, akkor itt a helye. Nem is beszélve Amerika polgárainak pukkasztásáról. A sztárvendégek interjúi is említésre méltóak, olyan hírességekkel, mint például Lewis Hamilton, vagy Lionel Richie. A hírességek kötelezően versenybe szállnak a műsor saját teszt pályáján, a "megfizethető árú" autóban, melynek köridejei és felvételei kivételesen viccesre sikerülnek olykor.
A műsor hivatalos honlapja: topgear.com/uk/
Induljon tehát eme díjnyertes, magával ragadó sorozat saját külön-bejáratú PH! topicja, Nektek!
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest