Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz szabacsik #51924 üzenetére
Én ahogy olvastam böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű megnézése tartozik csak ebbe. Ezen tartalmakat megtudod nézni az alapcsomagod álltal biztosított maximum sávszélességgel akkor is ha az alapinternet csomagod korlátozás alatt van. Viszont minden más pl a beágyazott multimédiás hang és videó tartalmak online flash játékok adatforgalmai stb amik a webolodalakon vannak továbbra is fogyasztják az alap neted keretét és le is korlátozódnak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
legenda
válasz szabacsik #52679 üzenetére
szia,
webshop útján rendeltél és erre gondolsz, ugye; link?
küldik, néhány hozzászólással korábban írtam, hogy nekem is keddre ígérték, a hozzá kapcsolódó telefont az elmúlt héten hétfőn átvettem, elvileg egy héten belül szállítanák, keddre majd szerdára ígérték és végül ma ért ide.
értesítést nem kaptam sem sms, sem pedig e-mail útján, hogy hozzák.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szabacsik #52683 üzenetére
én is webshop útján rendeltem és üzletben vettem át, rá 3 napra jött az e-mail, hogy adjam meg a nevet, címet...stb, hogy hová szállíthatják - külön írták a levélben, hogy üzletben nem vehető át, csak kiszállítani tudják -, és ha kis késéssel is, meg telefonálás árán, de végül megérkezett.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabacsik #53202 üzenetére
A Go!Net L mindig 500Mb adatot tartalmazott!
A NetPlusz L csomag tartalmaz 1GB forgalmat.
A rendszer valószínű azért írja néhol 1GBnek a GoNetet, mert az már lezárt csomag és a rendszerben keveredhet az L megnevezés miatt.Ha lemondod a GoNetet, már csak a NetPlusz csomagot választhatod.
-
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest