Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Egy gyors válaszra lenne szükségem. Adott egy 10+ éves kártyás / feltöltős előfizetés. Ajándék volt még anno, így nem az én nevemen van.
A kérdés: lehetséges, hogy a saját nevemre írassam? Mi ennek a menete? Kell hozzá az eredeti tulaj is?
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
wanted5
őstag
válasz tsteve #87026 üzenetére
ilyet lehet online csinálni?
Egy kis mankót tudnál adni hozzá? Keresgéltem a telekom oldalán, meg a GYIK-ot néztem, de nem találtam erre utaló információt
És köszönöm szépen a hipergyors választ
szerk: Tybor66
Tehát akkor ha nem azokat az adatokat adom meg ami eredetileg volt, akkor átkerül az új névre?
Ebből is látszik milyen hülye vagyok ehhez, azt hittem, hogy ha nem az eredeti adatokat adom meg, akkor ennyi, és nem fogadják el[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy feltöltőkártyás SIM, ami már nagyon régi, tehát teljes méretű. Anno még az okostelefonos korszak kezdetén körbe lett vágva micro-SIM méretre. Viszont most a 4G miatt jó lenne egy új.
A kérdés az lenne, hogy hogyan lehetne ezt kicseréltetni? Van a telekom 4g sim igénylő oldala, de ott azt írja, hogy "a telefonszám nem regisztrálható, kérjük keressen fel egy üzletet"
Különböző oldalakon, elég horribilis összegeket írtak a rongált sim cseréjére.Esetleg még felmerült bennem a szolgáltató váltás, számhordozással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest