- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117147 üzenetére
TVGO-t vagy HBOGO-t nem használsz? Mert az a 4GB csomagban nem korlátlan, a 3-ban az volt.
-
Nordik
őstag
válasz
Én is ezt tapasztalom. Nekem a 3Gbbol bőven szokott maradni 1Gb, most alig jöttem ki. És semmivel se neteztem többet. Valami nem kerek. Olyan mintha az ingyenes appok is fogyasztananak. Vagy valami turpisság van a dologba, hogy a nagyobb csomagok felé tereljék az embereket. De ebből bünti lesz ha így van...
-
válasz
Nem ismerem a tartalom fogyasztási szokásokat, de nem lehet, hogy az általad látogatott oldalak kezdenek visszaállni a karantén előtti (esetleg még fel is túrbózott) nagyfelbontású üzemmódra?
Esetleg valamelyik korlátlan partner új IP range-et kellett nyisson és elfelejtett szólni, emiatt ami az új IPn megy, nem korlátlanként számolódik.Persze az is lehet, hogy eddig nem a kiírás szerint mértek, hanem számodra kedvezőbben, most pedig csiszoltak, hogy valóban ÁSZF szerinti mérési egységnek megfelelően mérjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest