- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
válasz
glacious #103664 üzenetére
Kifutó termék. amiből van pár tucat ami az egész ország területére leosztva elhanyagolható. Látható, hogy "nincsen készleten" (kifutó termék esetén ez annyit jelent ha elfogy nincsen utánpótlás) tehát szépen mutat a listában az ár mintha tényleg lenne jól árazott telefon.
-
Indian74
senior tag
válasz
glacious #103664 üzenetére
És még a Sony XZ 2 meg a Nokia 7 plusz,ezek is jó áron lennének ha lennének,de egyik sincs vagy már kifutó modell,vagy......
De csak egy kis történelem.....Én kb egy éve,volt egy meglevő elöfizetésem mellé (aranykártya kíméltség) és vettem egy vadonatúj elöfizetést,és törlesztő nélkül,csak is a Mobil S/korlátlan net csomagban INGYEN kihozhattam egy Huawei P10 Pluszt,kB akkor egy árban volt a Galaxy S 8-al(183e FT volt a listára)
Na ez szerintem az akció
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest