Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szalay123
csendes tag
Csoki
Ma voltam egy cégnél.. 40x néhány pc win7. Na most az összeset át kell gyúrni win10-re. Van minden szép. Forint soft, natura soft, boríték cimkéző, anyk, stb..
Valakinek ötlet hogy ne egyesével keljen menteni és újra húzni?Illetve egy másik cég.. Egy kamion szerelő cégnek kellene valamilyen soft ami munkalap alapján egyből lehessen számlázni, nyomon követni..
Valakinek hasonló tapasztalat?Köszönöm
-
Szalay123
csendes tag
válasz
megyo12
üzenetére
Nekem több cégnél is működik terminál..
Win7-Win10 - >RDP Wrapper.. Ez nem hivatalos.. Bünti jár érte.. Mindegy hogy van e matricád vagy számlád vagy bármi.
Másik a Server ahol meg veszed a licenceket amennyi kell.. Azt hiszem 30/user körül van. Ez hivatalos itt nincs bünti.Kérdés.. Mennyi az esély egy ilyen fajta ellenőrzésre? Mennyit ér a cégnek?
-
Szalay123
csendes tag
Sziasztok
Adott egy Win gép. Bizonyos böngészőt szeretne ha futna rajta. Azt megoldom admin jogokkal DE csak bizonyos oldalakat szeretne ha menne rajta. Pl mittudomen.hu
Tehát van e olyan app ahol be lehet állítani hogy csak ez a oldal jöhet be. Más oldal ne.
Nincs lehetőség DNS szűrésre vagy pfSense vagy semmi másra. Csak maga a gép.
Érdekesség: ma teszteltem az új win10 t létre hoztam egy admin és egy user fiókot (általános jogu) majd telepíteni akartam egy Firefoxot DE kérte a jelszót az adminnak. Nem írtam be semmi az autentikaciohoz és rá nyomtam az igenre és vissza dobta hibás jelszó. De közbe a háttérbe elindult a telepítés. Ugyen ez volt a többi programnál is.
Más tesztelte már így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Más tesztelte már így?
kraftxld