Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz animatrix11 #6 üzenetére
Nagyon nem szeretnék belepofázni, mert kevés dolog áll távolabb tőlem, mint a windows, de... a vpn és az scp/sftp egészen másra való. Biztosan jó ötlet kihajítani a vpn-t?
A másik: scp/sftp... kliens vagy szerver kellene? Angol sftp telepítési leírást találtam a google-n, ha kell, tudok segíteni a fordításban....
-
FixY67
senior tag
-
FixY67
senior tag
Azért annyit hozzátennék (remélem, nem olvastam túl felületesen), hogy pl. egy új rendszer tervezésekor legyen már szempont a menthetőség is! Gondolok itt olyasmire, hogy egy 7x24-es rendszert ne építsenek olyan adatbázisra, amit csak offline állapotban lehet menteni...
Ha van rá lehetőség (bár mintha te is ezt írnád), érdemes úgy megcsinálni a backupot, hogy lehetőleg az elkészültét követően azonnal készüljön róla másolat. Ez a másolat legyen fizikailag távol az eredetitől (szélessávú net korában ez már nem jelenthet komoly gondot).
Az sem árt (tapasztalataim szerint), ha az egyik példány diszkre, a másik valami szekvenciális hordozóra kerül (DAT, DLT stb). - tapasztalataim szerint pl. az IBM jaguar drive-jai gyorsabbak voltak mint a leggyorsabb SAN-os diszkek.Persze a dologhoz hozzátartozik, hogy én olyan környezetben dolgoztam, ahol ilyesmire (szinte)mindig volt pénz.
-------------------------------
szerk: bocs, most látom, hogy csak a feléig olvastam amit írtál...[ Szerkesztve ]
...
-
FixY67
senior tag
Én abba bele is betegednék. (lehet, hogy komolyan)
Eleinte hobbiból csináltam a munkámat, akkor tökmind1 volt, hogy tart-e még a munkaidő, mert annyira lekötött amit csináltam. Később meg annyira hozzászoktam ehhez, hogy már nehezen tudnék beállni kötött munkaidőre ezen a területen....
-
FixY67
senior tag
válasz Hedgehanter #91 üzenetére
Attól függ, kinek és hol.
Nekem olyan volt a munkám, hogy néha napokig semmi (hacsak én nem kerestem valamit, de ahhoz már öregnek érzem magam ), máskor meg napi 12 óra is kevés volt....
-
FixY67
senior tag
-
FixY67
senior tag
-
FixY67
senior tag
Csak engem irritál, hogy a (gyanítom) "IT Operations manager"-ből "IT Működtetési vezetőt" magyart valaki?
Vagy én vagyok lemaradva és már nem divat az ilyesmit Üzemeltetésnek nevezni?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 3
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest