Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonifa333
aktív tag
SZiasztok!
Adott egy 9 éves Renault megane kombi 1.6 16 szelep, benzin.
AMikor hideg motornál gázt adok, akkor egy halk fügyülő. sípoló,sziszegő hang hallatszik.Nem erősen, de hallom, ami aztán elmúlik, pár mp-ig tart.
Szerintetek mi lehet ez?Injektort hogy kell tisztítani?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
-Mégane kombi 2004, 1.6 16v 110 lóerő.
Tapasztalt már valaki olyat, hogy hideg motorral mi fog csak másodikra indul az autó?
Először önindítóra gyanakodtam, az generalozva lett, az jól mukodik.
- leszakadt a hátsó 3. Feklampa autópályán. Vettem egy hasznaltat, azon mega lampa nem ég.
A hasznaltnal fülek le vannak törve. Hogy tudom pótolni őket és milyen magasnak kell lenniuk?
3. feklampaba belsőt lehet kapni? A kulseje jonak tűnik.Koszi
[ Szerkesztve ]
-
bonifa333
aktív tag
Köszi!
Üzemanyag szűrő úgy 10-15 e km ezelőtt, gyertyák régebben.
(Azért nehéz megmondani, mert a kocsi az elmúlt 14 évben 25 e kmt futott. Volt olyan év hogy 600 kmt. Tartalék autó volt.)
Ezeket saját magam ki tudom cserélni?
Ha igen, mire kell vigyázni és milyen márkát ajánlotok/ajanlasz? Az uzemanyagszuro merre van?Koszi
-
bonifa333
aktív tag
válasz rob210 #78546 üzenetére
Köszi.
Elvittem szakihoz, rakototte és nem világít. A régi enyém sem vilagitott, csak nagyon halványan. Vettem 10 ezerért újat. De nem költenék megint rá annyit mert már így is azzal a hátsó spoilerrel 40 ezer ft felett járok. Az javítható? Házilag ledet szereltem már.
Mi az hogy ragasztani? Milyen ragasztóval? Mentem vele szakszervizbe de mondták hogy nincs se ragasztojuk se lapkajuk. Muanyagoshoz tudom vinni. Bármi ötletet szívesen fogadok.
Mit csináljak?Köszönöm
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Mégane kombi 2004, 1.6 16v 110 lóerő, benzin.
Gyertyát, uzemanyagszurot házilag ki tudom cserélni benne?
Hátsó 3. feklámpa ledje nem világít. Azt lehet javítani házilag?
Köszönöm -
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Megane kombi 1.6, 16v, 2004es.
Milyen motorolaj kell bele és mennyi?Koszi
[ Szerkesztve ]
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Renault mégane 2 kombi. Hátsó feklámpa, harmadik, nem égett. Berozsdalt a fém a belsejében. Szétszedtem megcsináltam. A piros kulseje ragasztva volt a belso muanyaghoz. Mivel tudom visszaragasztani, osszeragasztani őket ami bírja időjárást?
A harmadik feklampa spoileirrol letörtek fülek. Van vkinek rajza, miként kell őket visszaragasztani? Egyszer muanyagos megcsinálta, de mivel össze vissza ragasztotta vissza magasabb lett , kilógott a síkból és letépte autópálya. Szereztem újat. Erről is hiányoznak fülek, de visszaragasztanam regiekrol, ami maradt a kocsin a leszakadas után.viszont nem szeretném úgy hogy kiálljon a síkból. Vmi rajz lenne jó, hogy mi hány mm.
Tud vki olcsó hátsó spouilert? Fehér lenne jó.
Koszi
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Renault mégane kombi 2. 2004es
Műanyag 3. feklampat mivel tudom osszeragasztani, elpattant?
Az anyosuklesnel mindig befolyik a víz. Nem mindig esőbkor, össze vissza. Sőt sokszor eső után egy nappal.
Az esoelvezetok ki vannak tisztítva. Honnan johet.?
A kesztyű tartó alatt áll a víz.
Ötlet?Koszonom
-
bonifa333
aktív tag
válasz rob210 #78770 üzenetére
Még egy kérdés a hátsó feklámpa ragaszrtashoz.
Milyen olcsó ragasztó van hozzá. Tanácsoltad szelvedoragaszto, sikaflex. Ezekből milyen kiszerelés van legolcsóbban vagy tudnál típust írni. Lehet rosszul néztem de 5-10 ezer között voltak. Nekem most pár grammra lenne szükségem.
Nagyon köszönöm.
Most kolcsonadtam autót , amint visszakapott megnézem a kipufogó feletti klimacsovet.
Még az jutott eszembe ha , álló helYzetben emelgetem autót, dontogetem, de csak kulturáltan, akkor olyan hangot hallok mintha egy tartályban víz lenne. Ez összefügghet ezzel vagy a szelvedomoso folyadékot hallom?Szép napot és köszönöm
-
bonifa333
aktív tag
válasz rob210 #78787 üzenetére
Köszönöm. Biztos az lesz akkor. Meg egy kis segítséget kérhetnek?
Ezt alulról vagy felülről lehet leszedni, kitisztitani és hogyan?
Van valami ismertetőjele a csonek?
Videó van róla fent a neten, nehogy rossz csövet rángassak ki? Vagy rajz, ábra, bármi megteszi.
Olajat már cseréltem benne szürőkkel együtt, ajtót már szedtem szét stb, szóval ha tudom hol mit, akkor sztem meg tudom oldani.
Sajnos nekem ez nem annyira trivialis, meg kezdő koca vagyok.
Köszönöm
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Mégane II kombi, 2004 1.6. 16 v.
Leszakadt a hátsó spoiler, amiben a 3. feklámpa volt benne.
A hátsó ablakmosó folyadék csöve leszakadt róla.
Azt hol találom?
Hogy tudom visszatérni rá? Mit kell megbontani?
Ha van ábra azt megköszönöm.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest