Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
Köszönöm a tippeket!
-
lajo
senior tag
M2, 1.4 16v-be milyen a gyárilag előírt vagy általatok javasolt olaj?
Típus és javasolt márka is érdekel, lehetőleg valami jobb féle. -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Read only módban vagyok közben végig, és látom, hogy a fhj probléma heti szinten előkerül, így nekem is eszembe juttatott valamit.
Amikor az autó hozzám került (M2, 1,4) indításkor gáz nélkül lefulladt. Volt egy azt hiszem pillangószelep tisztításon meg számítógép újraprogramozáson, utána elhagyta de néha néha előjött. Mostanában kicsit többször főként hidegen, és a második indítás is van amikor necces.
Ez is lehet, hogy a felső holtponti jeladó hibája?
-
lajo
senior tag
Következő hónapban megy az autó nagy szervizre. Kuplung, vezérlés, olajcsere.
Kicsit húzós lesz, de amúgy nagyon rendben van a gép még tervezek vele. -
lajo
senior tag
Szó volt a 2.0dci-ről, amivel nekem van egy kis tapasztalatom, bár Trafic-kal. Igaz szinte csak pályán használva, de 3-400.000-ig semmi különösebb gond, a fogyasztása is rendben volt. 115 lóerős verzióról van szó, nem tudom ez ugyanaz a motor-e, ami meganeban is van.
-
lajo
senior tag
Tud valaki ajánlani jó minőségű, fényezést nem bántó, könnyen beszerezhető téli szélvédőmosót?
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Régen valahol találtam egy leírást, hogyan kell házilag tuner list-es rádióhoz cd-tár emulátort csinálni, de most sehol nem találom akárhogy keresem. Nincs meg véletlenül valakinek a link?
Köszi!
Szerk.: Szerintem meganeklubon volt de levehették.
[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Régen jártam erre, bizonyos szempontból szerencsére
Termosztát hibám van úgy tűnik. Negyed és fél között ingázik a mérő terheléstől függően, álló helyzetben stabilan a normális helyen van a mutató. Kerestem a fórumban, de azért megkérdezem, Valeo-t vegyek? Vagy van valami alternatíva?
+1 kis lehetséges segítség akkumulátor témában. Az ötödik telét húzza a Bannerem, ami az elmúlt fél évben sokszor heteket állt hosszabb utak között, most két hét és nagy hidegek után indítottam rá, és nagyon meggyőző volt.
-
lajo
senior tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni két dologban.
Légzsák kormány átvezetőszalag szakadás esetén van mostanában valami megoldás ami nem az egész egység cseréje jó drágán?
A másik, a csomagtérajtónál lévő kábelköteg javításához volt régebben egy leírás a klub oldalán, de már nem elérhető a link. Nincs meg valakinek véletlenül? (Hogyan, milyen kábel, mennyi, stb.)Köszi előre is!
-
lajo
senior tag
Sziasztok,
Az 1.2 TCE 100 motorról mik a vélemények/tapasztalatok? (Clio 3)
-
-
lajo
senior tag
Sziasztok,
Féktárcsát és fékbetétet akarok rendelni, rákerestem és a Zimmermann-nál kötöttem ki. Az alkatreszek.hu bevált ezért itt néztem, de az autóra rákeresve több fajta van mindkettőből, és látszólag nincs különbség köztük az áron kívül. Hogy érdemes választani? Szabad a legolcsóbb "ajánlottat" venni? -
lajo
senior tag
válasz grizlisandor #84966 üzenetére
Szia,
A 103 lóerős D4FT Clio 3 3000-res fordulaton megy 130-at, ha ez segítség.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest