Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morty1987
csendes tag
Hali!
Én csak véleményt kérnék, hiszen nagyon tanácstalan vagyok TÁMOGATÁS szempontjából...
Beleszerettem - többek között az ára miatt is... - G.Skill F3-12800CL9T-12GBRL illetve ennek kisebb testvérébe G.Skill F3-12800CL9D-8GBRL
Ezekbe... viszont hatalmas a dilemma...
Egyiket se nagyon szereti - QVL-be nem találtam - a lapom...
A G.Skill honlapján van ram config... abba találtam egy P6X58D-Premium lapot melyben ők letesztelték a ramjaikat...
Viszont nekem P6X58D-E lapom van... ami - állítólag nem sokban különbözik... akármit is nézünk - nincs rajta ezen listán...
Érdemes ezzel foglalkozzak, vagy keressek olyat ami QVL-be is van?Tehát a kérdés adott... nem is egy hanem több... kérlek segítetek
Üdv MoRty
-
Morty1987
csendes tag
Hali van egy probléma:
GA P45T ds3
Q8400
OCZ P16002gk ramok (4*1)
Ga Ati 5850
Chieftech 500 W tápocskával megtámogatvaAz eredeti gépnél is voltak a ramokkal gondok, lefagyott, de aztán addig addig cserélgettem, míg egyszer csak jó lett...(proc E7200, 8800 GT és egy FSP 400W táp ennyivel különbözött az eredetitől)
Most viszont olyan szinten és nagymértékben "szopok" hogy az már nagyon fájdalmas, és a hétvégére pedig kéne a gép is... Ezért fordulok hozzátok hátha van valakinek valami ötlet.
Mivel időm szűkös így nincs időm végig böngészni a közel 20k hsz-tElső körbe 2 okra gyanakszom. A ram nem kompatibilis (de akkor a régi gépnél miért ment igaz nagy nehézségek árán?:S) vagy az alaplap ramvezérlőjével van valami gebasz.
Kérek mindenkit, ha van valami használható ötlete írja meg ide, vagy privátba fontos lenne!
Előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest