Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morty1987
csendes tag
Hali!
Én csak véleményt kérnék, hiszen nagyon tanácstalan vagyok TÁMOGATÁS szempontjából...
Beleszerettem - többek között az ára miatt is... - G.Skill F3-12800CL9T-12GBRL illetve ennek kisebb testvérébe G.Skill F3-12800CL9D-8GBRL
Ezekbe... viszont hatalmas a dilemma...
Egyiket se nagyon szereti - QVL-be nem találtam - a lapom...
A G.Skill honlapján van ram config... abba találtam egy P6X58D-Premium lapot melyben ők letesztelték a ramjaikat...
Viszont nekem P6X58D-E lapom van... ami - állítólag nem sokban különbözik... akármit is nézünk - nincs rajta ezen listán...
Érdemes ezzel foglalkozzak, vagy keressek olyat ami QVL-be is van?Tehát a kérdés adott... nem is egy hanem több... kérlek segítetek
Üdv MoRty
-
Morty1987
csendes tag
Hali van egy probléma:
GA P45T ds3
Q8400
OCZ P16002gk ramok (4*1)
Ga Ati 5850
Chieftech 500 W tápocskával megtámogatvaAz eredeti gépnél is voltak a ramokkal gondok, lefagyott, de aztán addig addig cserélgettem, míg egyszer csak jó lett...(proc E7200, 8800 GT és egy FSP 400W táp ennyivel különbözött az eredetitől)
Most viszont olyan szinten és nagymértékben "szopok" hogy az már nagyon fájdalmas, és a hétvégére pedig kéne a gép is... Ezért fordulok hozzátok hátha van valakinek valami ötlet.
Mivel időm szűkös így nincs időm végig böngészni a közel 20k hsz-tElső körbe 2 okra gyanakszom. A ram nem kompatibilis (de akkor a régi gépnél miért ment igaz nagy nehézségek árán?:S) vagy az alaplap ramvezérlőjével van valami gebasz.
Kérek mindenkit, ha van valami használható ötlete írja meg ide, vagy privátba fontos lenne!
Előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002