- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan86
tag
válasz
#65675776 #28916 üzenetére
Attól jobban nem tudom jobban konkretizálni ,hogy ha akármit próbálok feljebb állítani azonnal vége van és BIOS után megáll mint a szög. Ezért van automatán és a szorzóval visszavéve a proci mhzből hogy legalább így menjen és ne fagyjon.
Proci is ram is le van butítva tudása alá. -
Milan86
tag
válasz
#65675776 #28914 üzenetére
Fentebb van 4 fénykép a beállításokról , még feljebb meg a leírás , 22es bios van fent.
Nem magasabb órajel hanem az alap órajelek alatt van így működik és e felett nem megy.
Ha a procit 2.3ra teszem nem megy , ha a ramot 1066ra teszem akkor sem megy. De fent leírtam mindent már, szerintem.Azon a beállításon ahogy most van - proci 2.1 , ram meg 750 itt még megy de e felett nem megy semmi, állítottam már ram voltot minden féle szorzókat de semmi , így megy e felett nem. -
Milan86
tag
Adott egy gép
E6550 frissen zsírozva , kottás hűtővel
Kingmax KLEE88F-B8KU6 2 * 2 GB ram
Abit AB9 ProEddig minden szép és jó viszont ha a gép akár az alap sebességén is kellene hogy menjen már el se indul vagy fagy, alatta viszont tökéletes.
Core 2 Duo E6550 2100 MHz / Dual DDR2-750 4-4-4-15 CR2
Igy még elmegy e felett nem. Próbáltam RAM állítgatást akár voltot bármit nem akarja az igazat , valakinek lenne ötlete hogy mit kéne hova állítani a BIOS-osban ? Szívesen várom az ötleteket mert az nem állapot hogy tudása alatt van minden....Ram beállítás gondom van jól sejtem?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fogyjunk le!
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pentax DSLR topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest