Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan86
tag
válasz
üzenetére
Attól jobban nem tudom jobban konkretizálni ,hogy ha akármit próbálok feljebb állítani azonnal vége van és BIOS után megáll mint a szög. Ezért van automatán és a szorzóval visszavéve a proci mhzből hogy legalább így menjen és ne fagyjon.
Proci is ram is le van butítva tudása alá. -
Milan86
tag
válasz
üzenetére
Fentebb van 4 fénykép a beállításokról , még feljebb meg a leírás , 22es bios van fent.
Nem magasabb órajel hanem az alap órajelek alatt van így működik és e felett nem megy.
Ha a procit 2.3ra teszem nem megy , ha a ramot 1066ra teszem akkor sem megy. De fent leírtam mindent már, szerintem.Azon a beállításon ahogy most van - proci 2.1 , ram meg 750 itt még megy de e felett nem megy semmi, állítottam már ram voltot minden féle szorzókat de semmi , így megy e felett nem. -
Milan86
tag
Adott egy gép
E6550 frissen zsírozva , kottás hűtővel
Kingmax KLEE88F-B8KU6 2 * 2 GB ram
Abit AB9 ProEddig minden szép és jó viszont ha a gép akár az alap sebességén is kellene hogy menjen már el se indul vagy fagy, alatta viszont tökéletes.
Core 2 Duo E6550 2100 MHz / Dual DDR2-750 4-4-4-15 CR2
Igy még elmegy e felett nem. Próbáltam RAM állítgatást akár voltot bármit nem akarja az igazat , valakinek lenne ötlete hogy mit kéne hova állítani a BIOS-osban ? Szívesen várom az ötleteket mert az nem állapot hogy tudása alatt van minden....Ram beállítás gondom van jól sejtem?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002