- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk
csendes tag
Sziasztok valakí segítsen pls XP alatt érdemes 2Gb ramnál többet tenni a gépbe? Most kettő van benn, jobb lesz ha 3 vagy 4 GB lesz benn?
-
afk
csendes tag
ŐŐ hát igen szokott ilyet is csinálni, de nekem xp-m van. Teszteltem 12órán keresztül memtestel os en kivül, de semmi hibát nem írt ki. Dehát ez akkor is gyanus h kiveszek 1 giga ramot és még talán jobb is. E6420am van azt 3Ghzn hajtom ehhez automata időzitást használok, mert mást kb nem bírtak a ramok. A ramokat a proci húzás melett max 767körülire tudtam állítani..
-
afk
csendes tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.. Már hónapok óta szarakodik a gépem, kicsomagolásnál, dvd írásnál belassul, fagy nem tudom mi lehetett a baja. 2 giga ramom van tegnap kivettem az 1iket gondoltam kiprobálom hátha az a baja és a gép abszolút nem lassult, talán még jobb is lett. Everstben is majdnem annyit ad memoria olvasásban mint 2Gb al. Az lehet baj ha DDR2 800ast kezel az alaplapom és ezek benne 1066osak?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Amazon Fire TV stick/box
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest