Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Hali!
Corsair Dominator 1066Mhz 2*1Giga van a gépemben. Alapfesze 2,1V. Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi plusz feszt lehet neki adni 24/7-re és mit lehet vele elérni 5-5-5-15-ben?
-
banderasz77
addikt
Gigabyte X48-DS5 lapom van benne Corsair Dominator 1066Mhz, amit úgy tűnik nem szeret. Ha már veszek, akkor 1200-as ramokat fogok, kérdés, hogy mit ajánlanátok ami nagyon jó?
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
X48-DS5 alaplap nem volt képes normálisan kezelni sem a Corsair sem a Kingston 1066-os ramjait. 950Mhz 5-5-5-15 is kifagyasztotta a lapot és újraindulásnál ilyenkor még egy jó kis PCI-E x4 bug is jött rá.
-
banderasz77
addikt
Üdv.
Veszek egy új procihűtőt (Mugen 2 ) és a meglévő Corsair Dominator ramjaim nem fognak elférni. Ezért alacsony modulokat kellene vennem és kérdezném, hogy mik az ajánlott kitek. 2*2 GB kellene 1066 Mhz, 5-5-5-15 időzítésekkel.
Amit kinéztem eddig az a Corsair XMS2 v. a Kingston HyperX Black edition (ez gondolom csak színben más, mint a sima) infót nem találtam róla.
-
banderasz77
addikt
Tapasztalt már valaki ilyet?
Kingstone HyperX Black Edition 1066Mhz 2*2GB kit 5-5-5-15-24/2T időzítésekkel megy most 1000Mhz-n. A gyári fesz értéke 2,2V. Gondoltam leveszem a feszt egy kicsit, mert ügye alul van egy kicsit járatva és ne melegedjen feleslegesen, de ez egy kicsit durva. Már 1,75V-nál járok vele és megint lefutott a memtest stabilan....
Ennyit fesszel még semmilyen memóval nem tudtam mászkálni, pedig még Corsair Dominatorom is volt, hogy lehet ez??? -
banderasz77
addikt
Sziasztok.
Tudja esetleg valaki, hogy a Kingmax DDR2-800Mhz moduloknak mi a gyári feszültség igénye? Nincs rajta a matricáján....
Üdv.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy manapság is elég 2x2 GB Ram, vagy azért a Win7 x64 meghálálja már a 2x4-et? Gyorsabb-e a rendszer tőle általános felhasználásnál?
Játék nem mérvadó. Egy H61-es lap és G540 lenne alatta.
Ha jól tudom, az 1333Mhz bőven elég. Talán az Ivy már kihasználja az 1600-at?Üdv.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy G540-nél a single illetve a dual channel működés között mekkora sebességbeli különbség lehet?
Üdv.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi RAM-ok mit tudhatnak 1066 Mhz-en? Többet nem mennek a G540 miatt.
Corsair Vengeance 2*4 GB 1600 Mhz 1,5V
Gyárilag 9-9-9-24-en mennek a Bios automatice 8-8-8-20-ra vette vissza. Így simán alul tudom feszelni 1,35V-ra. Kérdés, mi lenne az időzítésben a szűkebb lépcső, még ha 1,5V-ra vissza is kellene vinnem?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest