- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zénó1000
csendes tag
válasz
Hardtech #24955 üzenetére
Én is pont ezt tervezem. Amit eddig kérdeztem, olvastam fórumokban, abból azt szűrtem le, hogy jobb arra törekedni, hogy azonos frekvenciájú és időzítésű típusok legyenek. Nekem pl most 1066 MHz-es 1 GB-os CL5 időzítésű Kingmax DDR2-ők vannak, ezekhez raknék 2 x 2 GB-ot ugyanígy 1066 MHz Kingmax CL5-ös. Főleg a dual channel miatt számít, hogy azonos típusok legyenek, bár így fórumokban olvastam olyat is (elvétve), hogy valakinek nem tökéletesen egyező ramokkal is ment a DC.
Ettől okosabbat, majd valaki tőlem hozzáértőbb válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest