Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mcwolf79
üzenetére
A memvezérlőnek nagyobb teher ha sok modul van a gépbe, NB-nek tolj +0,1-0,2V feszt. Általában ez megoldja a gondot.
Jorus: Sufni tuning rulz.
Nekem tetszik a megoldásod.artiny: Elég a 4GB még bőven akkor is ha nem csak játékra kell. Vmi bikább vga és akkor a játékok mennek szépen.
-
jancsiii
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én 3 lapban próbáltam a ram-jaim hasonlóképp összepárosítani,a te féle lapban illetve egy msi-be próbáltam bele illeszteni de egyedül a mostani lapomban hajlandóak normálisan együtt működni 2,0 volton. 2x2 gb corsair dom. 8500c5d (2,1v) és 2x1 gb corsair dom. 8500c5d (2,2v) van szó. A 4gb 800mhz-en volt hajlandó menni az msi-be a 2gb pedig kék halálozott benne folyamatosan,az ep 43-ban mind két pár teljesen instabil volt egyenként is.Próbáltam manuálisan és automatán is beállítani őket.
Sokra nem mész a hozzászólásommal de érdekességnek jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem tetszik a megoldásod.

fudi2002