- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz
Flashback #47093 üzenetére
Üdv.. Én a kollégával ellentétben inkább maradék cl9-es időzítésű ramoknál a helyedben.
Ha cserélsz akkor próbálj meg úgy vásárolni.. Szerintem...
Amúgy azt nem írtad, hogy miért akarsz cserélni.
Ha játék miatt akkor szerintem sincs nagyon értelme hacsak nem GTA 5-el játszol 1440p-ben.(#47094) Blue Thunder
"Nah...több napos használat után úgy néz ki jó lett hogy áttértem fix feszre, adaptive helyett...idáig egy összeomlás se volt...nemsokára játékteszteknek is alávetem "
Ennek örülök.. Amúgy én is fix feszeket használok.. Nem vagyok híve az offset-nek (már).. Igaz alulfeszeltem offsettel a procit, de voltak gondok nekem is.. Mióta fixen vagyok tökéletes.. -
Blue Thunder
senior tag
válasz
Flashback #47093 üzenetére
Gondolom játékra használod a gépet....a 8 giga elég igaz vannak már játékok amik többet esznek ha neked jó cseréld le, időzítés különbségnél semmit sem veszel észre igazán.
Nah...több napos használat után úgy néz ki jó lett hogy áttértem fix feszre, adaptive helyett...idáig egy összeomlás se volt...nemsokára játékteszteknek is alávetem
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest