Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fla$hly #35160 üzenetére
Biztos, hogy az a 6-6-6-20 időzítési sor jó annak a RAM-nak? Gyanús, hogy túl szűk. Bár ezen az órajelen... Viszont a hibák mindig ugyan ott jelentkeznek, szóval jó eséllyel RAM hiba. Azért nem ártana ránézni a BIOS-ban a memória beállításokra.
Pubszon: Az ECC nem befolyásol semmit ilyen esetben. Simán nem veszi figyelembe az ahhoz tartozó nyolc adatvezetéket a vezérlő.
-
dewil666
őstag
válasz
Fla$hly #34590 üzenetére
Nem biztos hogy hardveres probléma okozza a kék halált! Nekem míg sikerült beállítani megfelelően a biost a ramhoz hogy memteszten is jó legyen a Windows alatt volt kék halál(teszt előtt) Azután memteszten hiába nem hibázott néha kék halál előjött. Újra kellett telepíteni az operációs rendszert (mert kék halálnál sérülhet) és megoldódott a probléma.
-
jim_raynor70
aktív tag
-
Fla$hly
aktív tag
válasz
Fla$hly #34551 üzenetére
Hali
Nos, kivettem az 1ik ramot, a bent lévő ramon lefuttattam a memtestet, 1 óráig futott, ez idő alatt semmiféle hibát nem jelzett ki rá. Na mondom akkor elkezdek youtube-ozni, hiszen akkor így nem szabadna kék haláloznia, hát az 5. videónál, kitettem 1080p-be a videót, belepörgettem a közepébe, és dirr, kék halál... szóval tökre nem értem.
Itt a kép róla: [link]
akkor mégse memória hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest