Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fla$hly
üzenetére
Biztos, hogy az a 6-6-6-20 időzítési sor jó annak a RAM-nak? Gyanús, hogy túl szűk. Bár ezen az órajelen... Viszont a hibák mindig ugyan ott jelentkeznek, szóval jó eséllyel RAM hiba. Azért nem ártana ránézni a BIOS-ban a memória beállításokra.
Pubszon: Az ECC nem befolyásol semmit ilyen esetben. Simán nem veszi figyelembe az ahhoz tartozó nyolc adatvezetéket a vezérlő.
-
dewil666
őstag
válasz
Fla$hly
üzenetére
Nem biztos hogy hardveres probléma okozza a kék halált! Nekem míg sikerült beállítani megfelelően a biost a ramhoz hogy memteszten is jó legyen a Windows alatt volt kék halál(teszt előtt) Azután memteszten hiába nem hibázott néha kék halál előjött. Újra kellett telepíteni az operációs rendszert (mert kék halálnál sérülhet) és megoldódott a probléma.
-
jim_raynor70
aktív tag
-
Fla$hly
aktív tag
válasz
Fla$hly
üzenetére
Hali
Nos, kivettem az 1ik ramot, a bent lévő ramon lefuttattam a memtestet, 1 óráig futott, ez idő alatt semmiféle hibát nem jelzett ki rá. Na mondom akkor elkezdek youtube-ozni, hiszen akkor így nem szabadna kék haláloznia, hát az 5. videónál, kitettem 1080p-be a videót, belepörgettem a közepébe, és dirr, kék halál... szóval tökre nem értem.
Itt a kép róla: [link]
akkor mégse memória hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002