Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
simron #53330 üzenetére
Rizikós a dolog mint előttem is írták. Nekem az előd gépemben amiben volt a 2x2 és 2x1, és ment szépen. Alaplap abban Gigabyte GA-EP45-UD3LR volt, ami nem igazán gyenge és alap tudású lap volt.
Havernak viszont ugyanígy a 2x2 mellé nem lehetett még tenni semmit hiába volt neki is 4 foglalat, mert amilyen neki kellet volna nem lehetett kapni. Vett ugyan ő is 2x1-et de ha bent volt el sem indult 4 memóriával a gép. 2x1-vagy 2x2-vel szépen ment. Kérte, hogy vigyem el az enyémet hátha azzal menni fog, de ugyanúgy nem ment vele. És az is ugyanúgy Asus P5KPL lap volt, de hogy pontosan melyik verzió azt már nem tudom. -
koko52
nagyúr
válasz
simron #53330 üzenetére
Elég rizikós. A régi lapoknál (DDR2) gond volt, de általában az egy oldalasokkal. Azok nem akartak menni és a lapok le is írták, hogy csak DS rammal üzemel. A SS ram kicsit más chipeket tartalmaz, egy chipen több a tárhely ezért a lap nem mindig kezelte jól. Egyszerűen nem tudta értelmezni, hogy több adatot is beküldhet egy bankba (elég leegyszerűsítve fogalmaztam). Fordítva még nem találkoztam ezzel a problémával, de ha lapod ezt írja akkor lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest