Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
sixer66
üzenetére
Kaptál segítséget és építő jellegű kioktatást is. Nekem amúgy ez NEM alaplapos topiknak tűnik: [link], hanem nagyon is RAM-osnak. De ezek szerint alaplaposban is feltetted. Ez neked, mint egyén, valóban jó. Hamarabb kapsz választ, aztán örülsz. De a fórumnak meg a közösségnek rossz, mert aki esetleg belefut, a kedvét is elveszed a fórumozástól, mert ingyen és bérmentve segít(ene), de csak a türelmetlen sürgetést látja. Elgondolkoznék ezen a helyedben. Én szégyellem magam helyetted. Hiszen mindenkinek válaszolhattam volna külön hsz-ben, mégis egybe írtam.
Jah, ha legközelebb ezt látom (több topikba ugyanaz a kérdésfeltevés posztolva), az modkeres kérés lesz.
(#38110) Tarill: Nem kapok érte semmit. Nincs mit.
HGyu
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos autók - motorok
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Szemüveges topik
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 4X4Gb Adata XPG 2400Mhz XMP DDR3
- Eladva ! Hyper X DDR4 1 16 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002