Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Apacer belépő modell, ha tényleg nem lesz nagy tuning akkor bőven jó de nem jobb mint a Kingston, Kingmax, Geil. Ez gyárilag CL8-as, 1800-nál ez normál időzítés (tehát nem számít gyengének). Hogy befére... Élőben még nem láttam ilyet de ránézésre elkéne férnie...
tbajozsi: Menni fog csak nem 800-on hanem 667-en. Ha tuningolsz akkor viszont elérhető a 800-as órajel így is.
-
Qru
MODERÁTOR
1600MHz-en akkor a sávszélességed, hogy bőven jó a CL9-es ram is. Nem lesz jelentősen lassabb mint ha CL8/7-et vennél. Ha nem teszt progikra gyúrsz akkor bőven elég az olcsóbb CL9-es kit.
Giga lapok szeretik a Kingmax ramokat. Én hiába vettem 3x annyiért csilivili OCZ ramot, nem megy gyári órajelen a Giga lapban, látod Henk is így járt. Szóval ha Kingmaxot veszel akkor megkíméled magad attól hogy esetleg ilyen helyzetbe kerülj mint mi.
Samsung se rossz, ha nem lesz tuning mindegy melyiket veszed, a gyári specifikációkat tudniuk kell, erre (is) vállal garanciát a gyártó.2 vagy 4 modul:
2 modullal alapból van DC-t, egy modullal nincs ugye. Viszont 4 modulnál már jobban melegszik a cucc és a tunigot is hátráltatja (minimálisan többet is eszik 4 modullal) de ez nem szempont mint olvastam. 2GB ram ma már kevés lesz ha játszol is. Nyugodtan vegyél 2x2GB-ot. Ha meg nem fér bele, vagy úgy gondolod elég lesz elsőre 2GB ram, akkor 2x1GB esetedben jobb felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
fudi2002