- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63906 üzenetére
Ha majd találtok egy lapot - amit én nem találtam pár év alatt mint am4 topikgazda - ami akár 2 akár 4 modullal több 60ohm procodt ad, szóljatok. Hozzáteszem, 60ohm sem okoz problémát 1,45v vdimmnél sem, merthogy ezzel is toltuk anno(és nem xmpn!
). Annyi, hogy értelemszerűen jobban melegszik a modul, de természetesen ez már a külön ventivel hűtött kategória. Rém egyszerű, pl a micron edie 60 foknál feladja a harcot és szórja a hibát tm5 alatt, szóval ha valami túlmegy akkor úgyis úgy vág ki a program/játék asztalra, hogy öröm nézni. Nem ettől fognak ezek elromlani. A másik, hogy amit tm5 felmelegít, arra képtelen a hétköznapi használat.
Azt meg már végképp nem raktátok a képletbe, hogy pl milyen trfc értékek mellett beszélgetünk. Ugyanis ha azt szorítod, melegedésnek indul változatlan vdimm és ellenállás mellett is. Ezért írtam, hogy 1.35v vdimm mellett, ha az alaplap biosz akkora idióta hogy 120ohmot állít be és eszement ampert kapna amit így sem kap, akkor azt tudni illik, hogy xmp annyira laza minden értelemben, hogy így sem fog melegedni a modul. Szóval szép az elmélet, csak tökre semmi értelme nincs egy memóriamodulnál.
Szóval dumcsiztunk egy jót a semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest