Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fudi2002

Topikgazda

válasz Aprósólyom #63906 üzenetére

Ha majd találtok egy lapot - amit én nem találtam pár év alatt mint am4 topikgazda - ami akár 2 akár 4 modullal több 60ohm procodt ad, szóljatok. Hozzáteszem, 60ohm sem okoz problémát 1,45v vdimmnél sem, merthogy ezzel is toltuk anno(és nem xmpn! ;] ). Annyi, hogy értelemszerűen jobban melegszik a modul, de természetesen ez már a külön ventivel hűtött kategória. Rém egyszerű, pl a micron edie 60 foknál feladja a harcot és szórja a hibát tm5 alatt, szóval ha valami túlmegy akkor úgyis úgy vág ki a program/játék asztalra, hogy öröm nézni. Nem ettől fognak ezek elromlani. A másik, hogy amit tm5 felmelegít, arra képtelen a hétköznapi használat.
    Azt meg már végképp nem raktátok a képletbe, hogy pl milyen trfc értékek mellett beszélgetünk. Ugyanis ha azt szorítod, melegedésnek indul változatlan vdimm és ellenállás mellett is. Ezért írtam, hogy 1.35v vdimm mellett, ha az alaplap biosz akkora idióta hogy 120ohmot állít be és eszement ampert kapna amit így sem kap, akkor azt tudni illik, hogy xmp annyira laza minden értelemben, hogy így sem fog melegedni a modul. Szóval szép az elmélet, csak tökre semmi értelme nincs egy memóriamodulnál.
    Szóval dumcsiztunk egy jót a semmiről.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés