Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
SOC fesz elvileg 1.2V-ig emelhető biztonsággal, én még annak adnék kis kakaót.
Nekem mikor meglett a mostani Ryzen 2600X, 2400-on indult a RAM alapból, ott nem volt hiba. Mikor beraktam a másik XMP profilt ami 2666-on kezdte hajtani a memóriát, ritkán de elszállt a rendszer, kékhalállal, random fagyással. Elkezdtem akkor utánanézni a dolognak, kiderült hogy az alaplapom valamiért nagyon kevés SOC feszt használt, 0.825V-ot. Fel kellett emelnem egészen 1V-ig, így már nem hibázik, hónapok óta nem volt fagyás / újraindulás. Akkor olvastam hogy 1.2-nél van a még biztonságos határ, 3200Mhz vagy a feletti memóriáknál már kell is az a fesz neki a stabil működéshez. Mondjuk én megpróbálnám apránként emelni 1.2-ig addig amíg már nem hibázik.
-
koko52
nagyúr
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Ja, most nézem az eredeti hsz-ed. Passz, én Corsairt 5 éve nem veszek amióta egy RAM-on kétféle chip volt. Ez úgy derült ki, hogy a ráragasztott (szigetelt a ragasztó mert a borda hideg volt) hűtőborda a kezemben maradt kivételnél.
Lehet te is így jártál most, de ezért ne szedd le kicsi rá az esély. Állj el ha új és vegyél G.skillt, Crucialt, Kingstont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic: The Gathering Arena
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- Környezetvédelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance Pro RGB 2x8GB 3200mhz DDR4
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
fudi2002