Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
partytime25
tag
válasz
arabus
üzenetére
Köszi választ... a ram időzitést infót értem kezdem ugy érezni a 20e ft os hiperx ramot lehet kár volt eladni mert i5 melett kis időzitéssel ment...
Viszont amit irtál alaplapos dolgot nem értem igazán nem azér vettem mini itx lapot mert olcsóbb volt szerintem még drágább inkább... hanem mert van egy in win házikom ami kb 20x20 cm és ebe kelett valami.. a proci meg közel se 110e... vagy nem nekem irtad ezt.lehet?
(Ez nem gamer pc hanem irodai mini build csak ha cserélek amd re esetleg ram csere bere eladással már nem szenvednék ha már ugy is venni kell most... ezért csak a crucial 3600 cl16)
Mindegy köszi...
Ha van valakinek továbbra is tapasztalata nagy fekis ram visszabutitásával kapcsolatban kisebb időzítés reményében szivesen meghallgatom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002