- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
-
4264adam
veterán
Nekem is az adatlapomon szereplő 3200Mhz ram van.Ha megnézed a "milyen ramot vegyek" topikot látod ott erősen ajánlják mert az esetek 99.9%-ban pöcc röff.
Én vagyok a maradék 0.1%Nekem első indulásnál 2.133Mhz-en indult nálad már eleve 2.400Mhz az alap. Bios XMP profil 2 beállítást is javasolt mind a kettővel képtelen volt a gép elindulni. Akkor sem amikor 1.35V-ról 1.4V-ra emeltem a Ram Vdiv-et 2933Mhz-ig jutottam kézzel.
A2/B2-be memóriák áthelyeznek, XMP még most sem indul. Kézzel álítottam be 3.200Mhz-re ahol elvileg gyárilag van. De ez valóban nem JEDEC szabvány, gyári tuning amit a gyártó garantál hogy még menni fogÉn így használom és többet nem is bír, felette már pl:3.400Mhz-en ki kell vennem az elemet és úgy BIOS reset mert addig sem jut el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Keresünk dokkolókat
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest