- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Köszi, értem. Tehát akkor ha 400MHz-en akarom járatni, akkor semmit nem tudok tenni az ellen, hogy 5-5-5-18 legyen az időzítés... Most már csak tényleg azt nem értem, hogy mi alapján választja ki az egyes az egyes gyártó, hogy milyen időzítést ad meg. Amúgy ezt még mindig nem értem: [link] ''The overall performance of the PC2-6400 DDR2-800 2x1GB Dual Channel modules from GEIL running at 900MHz with CL4-4-4-12, is close enough to that of the great Corsair CM2X512-8000UL at 1000MHz CL5-4-4-9.'' És én elvileg csak 800MHz-en akarom elérni ezt az időzítést... Igaz a 2x512-es modult, de gondolom uaz vonatkozik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Synology NAS
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Politika
- Külpolitika
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Create Expert 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz CL15 RAM memória modul
- Bontatlan, Garanciás Crucial Overclocking Pro 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 RAM 4x16GB
- SK Hynix 16GB / 32GB DDR5 5600MHz Laptop RAM!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest