Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz lúúúzer #5293 üzenetére

1. én mindig ilyen bőbeszédű vagyok.;)
    2. pl. csak ebben a topicban több hozzászólásom van, mint neked az egész fórumon...és még ha levonjuk belőle a tisztán "piszkálódás" jellegűeket, akkor is bőven sok...:P
    3. nem sz@rik senki a fejetekre...a tiedre meg pláne nem, úgy emléxem én válaszoltam neked elsőnek, és még abba is időt/munkát fektettem amire te nem voltál képes (még a magad érdekében sem), használtam a keresőt és összeválogattam a tiedhez hasonló kérdéseket, hogy legyen nyom amin elindulhatsz.

S' ami a lényeg: még ha sz@rnak is a fejedre, semmiféle jogalapod nincsen ezt szóvá tenni!
    Ez itt egy nyilványos fórum, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Nem kötelező ide írni...sem kérdéseket, sem válaszokat. Ez nem egy fizetős szolgáltatás, a legtöbben nem nyújtanak a segítségért cserébe semmit (nagy általánosságban elmondható, hogy a legtöbb kérdező a büdös életben nem fogja viszonozni még egy apró tanáccsal sem a segítséget...mert nem képes rá...aki meg segített neki, az meg nem szorul rá:P)...néhányan még meg sem köszönik...:(
    A másik fontos momentumot pedig magad írtad le, bár fogalmam sincsen milyen céllal ütötted le a billenytűket pont ebben a sorrendben, hiszen abban a hozzászólásban nem magad mellett érveltél vele...:W

Szerintem nem hiszik el, hogy van olyan ember akinek más dolga is van, mint naphosszat ezeket a fórumokat olvasni!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés