Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
04ahgy
üzenetére
Tűvé tettem a biost de sehol sem láttam memóriaprofil állítási lehetőséget, pedig a legújabb bios van rajta.
(Láttam a88-xm-plusról képeket ahol ott volt a profil állítás lehetősége, ez csak a microatxben tér el az én lapomtól, furcsa hogy a sima a88x-plusban ilyen lehetőség nem jelenik meg).
Lehet hogy elhamarkodott döntés volt az a88x-plust választani, mert a honlapon a leírásában nem szerepel hogy támogatná az xmp-t, valamilyen memória profilozást támogat a leírás szerint, de semmilyen memóriaprofil állítási lehetőség nincs a biosban
Vagy lehet csak akkor jön elő ha amp vagy xmp képes memóriákat rakok be? Most 1333-as Geil ramok vannak, de 2133-as ramokkal jobban kihasználható a 860k.
Manuálisan persze be lehet állítani a ramfrekvenciát (2133-ig) meg a feszültséget. Kérdés hogy jár e valamilyen hátránnyal ha a lap nem támogatja az xmp/amp-t?
Lehet hogy rossz döntést hoztam a lapválasztásnál, de akkor még nem tudtam hogy az xmp támogatás meglétére is figyelni kell. A kb ugyanannyiba kerülő Giga GA-F2A88X-D3H lap támogatja az xmp-t, eggyel kevesebb pci slotért cserébe, lehet hogy váltok arra vagy a88x-gamer-re, ha valamilyen komoly hátrányt jelent az xmp hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó!! Kingston FURY Impact 64GB DDR4 3200MHz LAPTOP/MiniPC RAM
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- 4x16GB Kingston HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 RAM (Garis)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vagy lehet csak akkor jön elő ha amp vagy xmp képes memóriákat rakok be? Most 1333-as Geil ramok vannak, de 2133-as ramokkal jobban kihasználható a 860k.
fudi2002