- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egy hónap alatt kihozzák résszel egyetértek, a visszaküldéssel nem.
Szerencsére ott működik egy olyan dolog hogy vásárlói védelem, azaz nem kötelezhet rá hogy visszaadd a rossz árut még akkor sem ha ezt leírta a vásárlási feltételek közé. Indokolhatod hogy túl sokba kerülne visszaküldeni. Volt pár ilyen esetem és eddig azt tapasztaltam hogy vásárló ott nem járhat rosszul. Ha nagyon gáz van és nem működik együtt az eladó akkor még a paypal biztosítását is igénybe lehet venni. Én már 130 vásárláson vagyok túl és nagyrészt a magyar posta hibájából kellett igénybe vennem a pénzvisszafizetést, csak két eset volt ahol nem volt jó a termék és nem kellett visszaküldenem sőt maga az eladó írta hogy ne küldjem vissza!
Ha meg egy eladó lebonyolított több tízezer üzletet akkor nem egy darab terméken fog fennakadni, ez bele van kalkulálva az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest