- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
Thunderzolee #36002 üzenetére
64bitest? Uhh..kezd izgalmassá válni a dolog
A videó kártya régi mint a gépem,de sok játék fut rajta így is..van némi kivetni való.. Eddig csak olvastam itt a fórumon és nem kérdeztem senkit semmiről,ezért nem köpködték le a típust..Egyébként a skyrim topikot olvasgattam és éreztem meg a fejlesztés sürgősségét..a játék egyébként fut és játszható
Ma szétszedtem a gépet és kompresszorral kifújtam..lefotóztam a memóriát és a videókarit,hogy így tudjak érdeklődni utánne és ekkor vettem észre,a videókártyán ki van pukkanva két kis kondi..vagymi.. ha érdekel majd belinkelem..
Egyébként ezek nekem nagyon hasznos infók..köszi..Én is segítenék szívesen,de én máshoz értek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest