Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapasztalataim szerint nincs olyan játék ami képes lenne 4gb ramál többet kihasználni (azaz nem játszottam még olyannal). A legtöbbet nekem Stalker ette (2,6gb-ot). Átlagos mai játék 1-2gb között eszik. Talán nagyobb szimulátorok képesek többet enni.
Én úgy használom ki a 8gb-ot hogy amit használok progit vagy játékot azt egy 4gb-os ramdrive-ban indítom (mentéseket szigorúan vincsire). Ebbe inkább régi játékok férnek bele. Van pár olyan fps multi játék ahol számít az hogy ki ér be előbb a pályára. PL Red Orcestra, ahol a 0-1s betöltési idő miatt van lehetőségem akár milyen kasztot kiválasztani (ezek száma limitálva van), alapból 10s egy pálya betöltés ideje ami után csak úgy elkapkodják a kasztokat előlem. Nem mindegy hogy 170-200mb/s-al olvassa be a játék file-ait raid0-ról vagy 8-10gb/s-el közvetlenül ramból. Ja és a vincsi hangját se lehet hallani, meg ugye gyorsabb is némely játék ha nem kell a vincsire várni egy-egy pályaszakasz betöltése miatt, nincs apró akadás sem. SSD helyett lehet alternatíva, azaz többször gyorsabb viszont a tárhely jelentősen kevesebb és nem használható mentésre.Mindenképpen kevesebb modult ajánlanék. Nekem azért kellet váltanom lapot mert nem kezelte le a 4 modult még a gyári időzítésén sem. Tuningot is erősen visszafogta a 4db ram. Visszaosztani is kellett. Hozzáteszem ez az én esetem, nem általánosítható az hogy 4 modulal ne lehessen tuningolni, de biztosan nagyobb a hibalehetőség. Ezen kívül szerintem a kevesebb modul mellet szól a kevesebb fogyasztás és melegedés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Monitor hiba topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002