- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
Rover623 #26814 üzenetére
Már-már vicc lett az egészből srácok
Feltettem egy kérdést, elég lett volna rá válaszolni. Azért irtam oda, hogy én igy tudom, mert ezt az infót kaptam máshonnan. Gondoltam ha nem igy van úgyis kijavítotok. Különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam ennek. Az engem abszolut nem érdekel, hogy itt egymást hülyének tituláljátok, csak kicsit kellemetlen ennyi hozzászólást fölöslegesen elolvasni és ezekre válaszolgatni. Ezt a fölös energiát lehetne mások válaszára, segítésére fordítani. Az lenne a lényeg, hogy segítsünk egymásnak..
Köszönöm mindenki válaszát aki építő jelleggel szólt hozzá -
Ren Hoek
veterán
válasz
Rover623 #26814 üzenetére
Ebben tudnátok segíteni, hogy valóban így van-e?
Talán épp ezért kérdezte, nem gondolod?
Itt azt hiszem nem ő beszél faszságokat, hanem a zöld egyszemű kígyó köpködi folyamatosan a mérgét...Ha egyszer megérteném, hogy miért kell egy segítős topicban hangulatot kelteni folyton...De jó is lenne!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 2x32 Gb 3200 Mhz
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest