Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Ren Hoek
üzenetére
hát nézd... fasságot kérdezett, amire nagyjából egy 5 éves is ki tudta volna logikázni a kérdést (több lesz-e a memóriám mennyisége, ha gyorsítom a sebességét?... na vajon?)
ahelyett, hogy ki lett volna osztva, mert hülyeséget kérdez, kapott egy poénos rávezető kérdést, erre megsértődik, mert rájött, hogy tényleg hülyeséget kérdezett, csak nem ismeri be, és inkább Roverre haragszik.hogy neked mi bajod, azt végképp nem értem.
neked se esett le a poén?
-
Rover623
félisten
válasz
Ren Hoek
üzenetére
De ha visszaolvasod az utólsó 20 hsz-edet, abban tényleg mindenkit csak jól leb***tál, jó cinikus módon, segítség egyikben sem volt...
Két eset van:
1. elszúrtam, és nem jól fogalmaztam
2. nem fogtad fel a lényeget...logika!
Akkor is segítek, ha nem segítek...mindenki másképp csinálja...én nem bírom a futószalag melót...nem vagyok hajlandó n+1 alkalommal leírni ugyanazt.Merthogy:
Ugyan annyi leütéssel beírhatnád a választ, és akkor mindenki jóljár.
A kérdezők pedig a legtöbb esetben szinte 0 leütéssel megtalálhatnák a választ a problémájukra, csak használni kellene a keresőt...no meg a fejüket...no meg kicsit olvasgatni. Csak itt mindenkinek k*rva drága az ideje...
Csak annak nem, aki válaszol...aki helyettük guglizik, kézikönyvet, adatlapot nyomoz...olvas...gondolkozik...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát, amit a vizipaci himbál...ha már veszem a fáradtságot, hogy ELOLVASOM és MEGÉRTEM valakinek a problémáját (mert sok válaszoló még ezt sem teszi meg rendesen
), és írok rá valamit, akkor okozzon már valami örömöt is a dolog... 
És még egész szolidan csinálom...nem személyeskedem (ugye asthma kolléga?
)...pláne nem kicsinyes és primitív módon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)...pláne nem kicsinyes és primitív módon...
fudi2002