Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Nekem már az is elég lenne, hogy vajon miért emelkedtek meg így? Gyártókapacitások estek ki a válság miatt, és most jelentkezik? Vagy a visszaeső kereslet most kezd élénkülni?
nem bocsátkoznék találgatásba, de szerinted ilyen $-al szembeni forinterősödés ellenére így reagál a ram ár (csak egy példa)... hát nem tudom. $-ban kéne piszkosul esni a ramáraknak, változatlan ft erősség mellett.
Vagy a pár hónappal ezelőtti árak csak teljesen extrém alacsony árnak számítottak, és ez a normális? Másfél évvel ezelőtt is a mostani árakhoz hasonló áron vettem akkoriban trendinek számító mai mennyiséget.
-
proof88
addikt
az árakra én is kíváncsi lennék, hogy mikor mennek lejjebb, én is tegnap láttam, hogy omg, mi ez a drágaság
mérges is lettem...
De hogy érdemi választ is adjak, ha intel chipseted van, akkor menni fog a dual channel akkor is, ha 2x2 giga és 2x1 gigát van együtt. FlexMemory Technologynak hívják. Nem tdom mióta van, de én már egy i915-ös chipsetes giga lappal is csináltam olyat anno, ami még sima ddr ramos lap volt, hogy 2x256 mega és 1x512 mega ram és ment a dual channel, a szintetikus tesztben is 3000 MB/s-ről 4000 MB/s-re nőtt az olvasási sebesség. Aztán nem tudom, hogy ilyenkor csak a két kis modul között volt-e dual channel. De nálad a kis modulokból is kettő van. Szóval nálad lehet minden tartományban meglesz a dual channel.
Nem Intel chipseteknél nem tudom, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Futás, futópályák
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mérges is lettem...
fudi2002