- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
micafighter #6965 üzenetére
Nem a nem érdeklésen van a hangsúly hanem azon, hogy utána elmegy az egész topik a "nekem nem működik, de nekem működik, nem adta meg, de megadta" irányba.
Ez a része a dolgoknak meg ebben a topikban nagyon, de nagyon nem érdekel és szerintem van még jó pár ember akit nem érdekel.
Erre tudtommal van külön topik ahol lehet beszélgetni arról, hogy "nekem nem működik, de nekem működik, nem adta meg, de megadta"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest