Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
axlfsi #20366 üzenetére
Számomra az EM átláthatóbb, bal oldalon (nem tudom milyen sáv a neve).
A beérkezett üzenetek ablak úgy nyílik meg ahogy hagytam, én úgy szeretem hogy az olvasó ablak lent van, felette a bejövő és a bejövő ablak alján van a legfrissebb mail, a TB-öt nem tudtam rávenni erre.
Ha megnyitok egy csatolmány pdf-et akkor a pdf olvasó nyitja meg, a TB-ben egy lapfülön nyílik meg.
EM tud késleltetett küldést.Lehet hogy ezek nagy részét lehet állítani de mivel alapból be volt horpadva a mellkasom hogy azt kell használni míg jön valami akció az EM-re, nem foglalkoztam annyira vele.
De mint írtam, próbáld ki mert nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest