- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz Visormail #18251 üzenetére
Csak azért cseréltem le mert lejárt a licence-m , ez az Avira-s 300 Ft alatti 1 éves licenc pedig nem hangzott rosszul, és jó emlékeim is voltak róla régebbről. Viszont kb. 1 napig volt csak fent, dobtak be linket egy még működő fél éves F-Secure promóról, váltottam is egyből, nemrég pedig egy 1 éves promó is volt ide linkelve, kb. 1 hete, pedig már ez ketyeg Nekem valahogy sokkal letisztultabbnak, professzionálisabbnak tűnik az F-Secure, külön tetszik a Bankmód, ami automatikusan aktiválódik az egyes bankok honlapjának felkeresésekor és megnövelt biztonságot nyújt, számomra hasznos még a több felhasználói lehetőség mellett, hogy van családbarát módja, így a gyerek tabletjén is ez fut az említett üzemmód bekapcsolása mellett, így nem találkozik esetlegesen nem neki való tartalommal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest