- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
Na itt meglehet vitatni minden plexivel kapcsolatos dolgot, legyen az ház, v csak oldallap, akár saját barkács, tapasztalatok, minden.
Azonkivül lehet képeket a plexi házakrol, egyéb plexi modokról ide linkelni, várom a szebbnél szebb, izléses házak tulaját, h ne titkolják házuk kinézetét
Én 2 honapja vettem teljes plexi házat, régota terveztem, de csak akkor kött össze elég lé, igyis drágábban adták, mint terveztem.Megrendeltem - akkor még 16500 ft-s bruttó áron - rá nemegész 3 hétre jött meg a számtekboltba /Nagykanizsa Ynet/.Mondják ám h drágult a kicsike....
Oh, mondom...Kiderült h 19500 lett, csak lestem. Nemvolt nálam annyi pénz se
, nameg azért sokaltam is rendessen, a végére sikerült 18500 ért elvinnem.
Az egész egy börönd szerű karton dobozban volt,külön minden lap pufi csomagolásban, minden alkatrész kis zacskokban. A csomag nagyon igényes volt, rengeteg csavar, kiegészitő járt hozzá, többekközött egy pár pamut kesztyű is(!)
Majd durván 1,5 -2 óra lego, aztán elis készült.
Amire nem számitottam, h eszméletlen gyorsan, a legaprobb dologtól is karcolódik, mint pl egy szalvéta...asszem ezzel még lesznek gondok...
Ennyi elsőre elég is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, nameg azért sokaltam is rendessen, a végére sikerült 18500 ért elvinnem.