- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Abszolút igazad van (lakásriasztó, több ajtózár stb. is ugyanezért jó: vélhetően az elkövető könnyebb prédát keres).
Csak - messzire tekintve - elkezdtem filozofálni, és eszembe jutott pl. a repülés és a reptéri ellenőrzések témája, akár - nagyon leegyszerűsítve - hogy biztonsági öv, vagy sisak viselése is kényelmetlen, de a kicsit megnövelt biztonság ára a kényelmetlenség. Meg kismillió példát lehet még hozni.
Szóval elgondolkodtam, nade igazad van, sajnos.
-
Az a nagy helyzet, hogy aki nem akarja ellopni az ellen lakat sem kell... aki meg el akarja vinni, az elviszi, akár be is betonozhatod... kocsikban szoktam látni pesten, hogy levehető kormánnyal apellálnak a tuningosok... és viszik a kormányt magukkal... nodekéremszépen?
Mindegy nem változik attól, hogy erről társalgunk sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged