Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112816 üzenetére
Rendben,. Holnap ha lesz idom, megcsinalom -
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112814 üzenetére
Ertem, viszont..
Nem only 5G-ben volt a zte.
ha az a mod a gyorsabb, amiben voltak a routerek (5G/4G- illetve 5G/4G/3G) akkor miert merjek only 5G-ben? Nem vagom -
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112812 üzenetére
Melyik nem volt a leggyorsabb mod? Amin a zte vagy amin a tplink volt? Ha mind a 2-t only 5g-re allitom, az lesz a leggyorsabb mod?
-
lipido
senior tag
válasz MadMancs #112810 üzenetére
Mi valtozott a meres ota?? Ez akkori kep, amikor mertem.
donjohnson: Nem tudom, a tpt miert nem kenyszeritette , a zte-t viszont miert? Ne erts felre, en nem kardoskodom egyik ellen es mellett sem. Ha ugyan azokkal a beallitasokkal az egyik kihasznalja minden lehetoseget, a masik viszont nem, akkor nem az a jobb, amelyik kihasznalja? Meg fogom holnap merni ugy is, csak nem ertem -
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112807 üzenetére
Nem volt eltero modban. Mind a ketto egyforman volt beallitva Igy volt beallitva a zte, a tpt lattatok
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112805 üzenetére
Persze. Holnap sztem meg fogom tudni. De am nem ertem. Miert nem csatlakozott fel 4g-re is a zte?
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112800 üzenetére
Zte 4g/5g modban volt es a tplink is. Mit kellett volna maskent allitanom?
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112797 üzenetére
Szivesen. En azt gondolom, h a yetteles tp le lehet butitva. Azon felul, nyilvan a mobilnet tud kulonbozo lenni
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112794 üzenetére
Ugyan azon a helyen merve. Tobb meres is volt egymas utan. Nagyjabol elmondhato, h 30-50 mb van a zte javara letoltesben, viszont felfele a tplink jobb. Valamivel tenyleg gyengebb a tplink belso antennaja. En fogok venni hozza kulso antennat, meglatjuk ugy mit muzsikalnak. Ha azt nezem, h a tplink 70k volt, a ZTE 120 kornyeke, akkor azt kell mondjam, akkora kulonbseg nincs. De nyilvan, ki ki dontse el.
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112794 üzenetére
Rendben. Egyebkent talan 30-50 m kulonbseg volt. 350 vs 380/400. Fogok merni rendesen
-
lipido
senior tag
-
lipido
senior tag
válasz csaszi75 #112595 üzenetére
Nem szolgaltatosat akartam venni, nem olyat, amit letiltanak par nap/het utan. Raadasul a soft is mas azokon sztem. Enyem volt az elso kalvaria itt a tplink/zte tmaban a yettellel, de azt gondolom, h azert az ertekelesek nem hazudnak. Meglatjuk, fogok irni rola, mi lett a story vege
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112591 üzenetére
Azert van/volt mar par mobil routere a tpnek is. Meglatjuk, ertekelese majdnem h jobb, mint a ZTEnek. En a szolgaltatoi okossagra gyanakszom, ezert is nem hagy nyugodni, es a fiasko utan rendeltem megis tplinket
[tplink] [ZTE]
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz bucihost #112535 üzenetére
Az en kalvariam volt tplink/zte okossag. Nekem az mc801a van. Eleg stabil az 5g. De sztem at tettek masik toronyra, mert mar olyan helyen is van, ahol eddig nem volt. En berendeltem most sajatnak egy tplinket emagbol, meglatom azzal hogyan muzsikal, ugy sejtem, az is menni fog mar
-
lipido
senior tag
válasz CellWalker #106475 üzenetére
Persze
-
lipido
senior tag
válasz aprokaroka87 #106473 üzenetére
A legerdekesebb az, h a telekom kartyaval sem fogja ossze a b20-at semmivel
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #106464 üzenetére
Nem a savok mennyisege volt a mondanivalom lenyege, hanem h nem fogja ossze a b20-at semmivel.
Csernak75: de, dunatol keletre vagyok. -
lipido
senior tag
válasz csernak75 #106462 üzenetére
Csao. Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatosan. Nalam egyszeruen nem tudja a 20 es az 1-3 kozul egyiket sem. Tehat vagy a 20 vagy az 1+3. 20+3 es a 20+1 sem megy. Nem 818, es nem is 3 ca, de huawei.
szerk: egyebkent a ZTE-re is van script amivel a kollega mokolt is ha jol lattam[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz SztiviVander #105880 üzenetére
En vmi olyasmit olvastam yettel doksiban, ha vmi eri a routert, akkor a zte “ara” 90, a tplink 60. Ezzel szamolnak. Vagyis ha fel ev mulva elcseszed a routert, akkor ez a kiindulo le, es a hasznalattal csokkent erteket szamoljak fel. Mar nem tudom hol, de valszeg yettel oldalon olvastam
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Mint olvastam, a ZTE MC801A routerhez csak 5G-s kulso antenna csatlakoztathato mokolas nelkul. Tudnatok nekem ajanlani belteri/kulteri antennat? Elore is koszonom
[ Szerkesztve ]
-
-
lipido
senior tag
-
lipido
senior tag
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #105618 üzenetére
Mar nincs.
Cravaly: Telefonos segitseg is ezt javasolta, h csereljem ZTE-re.szerk: lehet neten megrendelem. Ott a ZTE routert teszi hozza
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz Landsmann #105610 üzenetére
Ugy nem ellenoriztem. Nem gondoltam, h a szolgaltato nincs tisztaban azzal, amit arul megfeleloen mukodik e. Gaz vezeteket sem keresek a foldben, telefont, optikat, muhold jelet sem. Ez nonszensz. Raadasul en probalnam elegsegesse tenni a szolgaltatasat es en vagyok a “harklis”. Lehet rosszul vagyok bekotve
[ Szerkesztve ]
-
-
lipido
senior tag
válasz aprokaroka87 #105597 üzenetére
Tetoteres csaladi hazban lakom. A tetoter padlasan, a furdoszoba ablakjaban eleg magasan vagyok (sztem persze). Amelyik toronyrol jonne az 5G, onnan vette a 4+-t, 100% jelerosseggel. Ha nincs, nem lehet 5G megertem, de ez a hozzaallas amit tanusitanak, elkeserito. 3 (2 telefonos, 1 kozponti) azt mondja lehet cserelni, megprobalni masikkal, a tobbi meg h nem? Nem az a lenyeg, h az elofizetett szolgaltatas megfeleloen mukodjon? Lehet tenyleg annyi volt csak a hiba, h a 4g savok ersoebbek voltak es arra csatlakozott automatikusan. Elkepzelheto, ha csak 5g-re engedem akkor megoldodik. Nem tudom, nagyon erlelodik bennem egy koszonolevel a yettel fele
szerk: Cravaly: Mmint h uj elofizut? Azt mondta a boltos, h valszeg nem fogja engedni mivel visszamondtam. Ugy lehetett volna valszeg, h elo melle meg 1 elofizut. De konyorgom, ennyi rugalmassag ferjen mar bele
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Router csere tapasztalat. Szoval a korabbiakban reszletezett problemam, h nem csatlakozott fel otthonet az 5G-re , az alapbol kapott tplink router. 2 telefonos usz is azt javasolta, menjek be, csereltessem ki a routert egy masikra (ZTE). Ma voltam bent. Azzal fogadtak, h ilyen nem lehetseges, nincs csere, de utana kerdeznek kozpontban. A kerdezes megtortent, lehetseges a csere. Vegig vitte a dolgot szgepen. De nem zarta le, vmi emailre hivatkozva. A helyi bolt vezetojevel konzultalva telefonalt megy 1x, majd azt a valaszt kapta, h kizart a csere, ilyen nem lehetseges. Ha azt mondom h nem jo a router, es azert cserel, akkor bevizsgaljak, es kotbereznek ha megis jo a router. A vege az lett, h eszem-nem eszem, ez van. Szepen megkoszonotem a hozzamvalo “josagot” es visszamondtam az egeszet. Nem tul jo szajizzel termeszetesen.
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
[Yeti B1;B3;B8]
[telekom B20]
nyilvan kozelebb van a telekomos, illetve ha terheles alatt van, akkor a yeti nem esik annyit mint a t. Azt gondoltam h 5G miatt majd lesz legalabb egy 2-250 sebesseg, gyerekeknek jol jott volna.
Ismet hivtam az usz-ot. Ismet azt mondta, elmeletileg mennie kellene, de csereltessem ki a routert es ha nem jo, akkor vigyem vissza -
lipido
senior tag
válasz aprokaroka87 #105552 üzenetére
Nem tudom mennyivel jobban terjed a 4g mint az 5, de ha a 4g 100% jelerossegez peodukal, es onnan jon az 5 is, valszeg latnia kellene. Nemnertek hozza, laikuskent irom
-
lipido
senior tag
-
lipido
senior tag
válasz aprokaroka87 #105535 üzenetére
Cellmapper alapjan, ami gondolom nem 100%, egyik sem sugaroz erre
szerk: tevedtem. Jelenleg a 1241-es toronyra csatlakozik. Jelerosseg 100% (router alapjan)
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz aprokaroka87 #105530 üzenetére
A 1212 is tud elmeletileg nem tudtam keresni, koszi a segitseget
aprokaroka87: ios telom van, app sajna nincs
4Grider. A ref templom ott van az uzlet mellett. Arra ra is latok a padlasrol/tetorebol. Kiprobalom, koszi[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz aprokaroka87 #105530 üzenetére
Sajna nem mutatja, vagy nem tudom keresni. 5g semmit nem mutat
szerk: ranezek, koszi[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz 4Grider #105524 üzenetére
Ezt meg sajnos nem probaltam. De azt az infot kaptam, h helyhez kotott a kartya, hiaba is probalnam mashol. Konkretan az uzlet bent van a kozpontban (tolem kb 5-600 m legvonalban) szerettem volna prezentalni, vagy ott kiprobalni, van e 5G, de azt mondta az elado holgy (raadasul ismerosom is) h ne is probaljam, ugy sem fog menni
szerk: Telefonos usz azt javasolta, kenyszeritsem 5G-re a routert. Mivel a tplinket nem lehet, ezert azt javasolta, h csereltessem ki zte-re, mert az tudja. Lehet meg ezt megprobalom, bar nem sok remenyt fuzok hozza
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz 4Grider #105522 üzenetére
Szia. Kulteren sem jo, bent pedig a padlason van, eleg magas helyen. Usz is azt mondta, mennie kell, de megsem. Nyugtatott terelhtseggel, de megneztem a router logjat, ejjel sem csatlakozott fel 5G-re. Delutan felhivom meg egyszer usz-t, varok meg egy napot, es ha nem valtozik, akk szepen visszaviszem. Lefedettsegi tetkep az egesz varost mutatja, en pedig majdnem h a kozepen vagyok, meg sem van 5G. Mindenesetre elszomorito, atveresnek erzem
-
lipido
senior tag
válasz aprokaroka87 #105519 üzenetére
Szia. Igen. Yettel usz javasolta, h nezzem meg a kartyat masik eszkozben, mert mennie kellene. Probaltam kint is (udvaron)
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Tegnap elofizettem yeti otthonnet-re. Nagyon hirdettek es biztattak az 5G-vel, de a router (tplink) nem igazan akar, csak 4G+ ra csatlakozni. Varos kozpontban vagyok majdnem (nagyjabol 500 m). Telekom mobilnetem is van, sima 4g (nem is +),
majdnem h hozza a yetis sebesseget. Probaltam masik eszkozbe tenni a kartyat (iphone13), de az is csak 4G-re csatlakozott. Sztetek van meg remeny ra, h legyen 5G vagy ez ennyi? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest