- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó, hogy ott a censored a másik cenzúrálandó szó előtt.
Egyébként szerintem arról lehet szó, hogy gyenge a 3G-térerő, ezért produkálhat ilyen hibát.
Mindenképp' jelezd az ügyfélszolgálatnak a problémát. Amennyiben nem találtok megoldást, akár kötbér-fizetési kötelezettség nélkül is felmondható a szerződés, a Pannon engedélyezése nyomán. -
Pxs
aktív tag
Na, figyeltem még további pár napig a jelenséget, úgy tűnik, szándékosan csinálja ezt a hálózat...amint elkezdek folyamatosan letölteni, kb. 5-10 másodperc múlva átmegy "szünetbe" a hálózati kapcs, azaz az én gépem küldi a hálózati forgalmat a Pannon szerver irányába, de vissza nem jön semmi, csak újabb kb. 10-20-30 másodperc múlva !
Szándékos lehet ez a korlátozás a Pannonnál ? Mert ha igen, akkor hűségidő ide vagy oda, én lemondom ezt a <censored>-t a picsába, nem beszélve arról, hogy átlag 512 KBps-en tudok netezni, egy HSDPA telót használva modemnek !
-
plázatitán
csendes tag
Szerintem te a kártyás dokumentumokat olvastad el, de alapjában véve vissza mehetsz reklamálni csak nem érsz el vele semmit. Az ügyintézőknek ha ez van kiadva akkor nem igazán tudsz tenni ellene. Több fórum is jelezte már a Pannonnak a papír problémákat de nem történt semmi. Ha van valaki aki érted kezességet vállal és neki meg vannak a papírjai, tudsz vásárolni úgy is az Internetet.
-
megyeri
tag
T-Mobile-nál tőlem csak személyit+lakcímkártyát és adókártyát kértek. TB kártya is jó lett volna, de azon úgy el volt maszatolódva a száma, hogy inkább az adókártyát kérték el. Ha nem oldódik meg a dolog, de van adó- vagy TB kártyád, próbálkozz a T-nél... Bocsi, hogy idepiszkítottam a Pannon topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest