Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz csaszi75 #112595 üzenetére
Felépül a 256 QAM 5G N78-on, OtthonNet, kiváló jelparaméterekkel az én laikus szemem számára.
Ennek ellenére borzasztóan ugrál a sebesség, 100 és 500 mega közt bármit mér lefelé, fel 10 és 100 közti a szórás. Pingben BIX-re 15-40 ms.
Bridged módú, terhelt ZTE MC801 kevésbé leng ki, pedig azon van, hogy konstans néhány száz megás adatforgalom.Átlagfelhasználásra jó a TP-LINK, de ha felmerül, hogy ez, vagy a ZTE, csak utóbbi a határozott válaszom, mobilvételben ég és föld, routing-ra meg vannak értelmes eszközök.
A TP egyetlen előnye tényleg a stabil routing oldala, ha ugrálós is a mobil, de átlaguser felhasználója szereti, mert nagyon megbízható, nem kell rebootolgatni. A ZTE routernek azért nem egy nagy eresztés, mielőtt bridge-be lett téve, néha ledobálta a láncot.üdv, adika4444
-
lipido
senior tag
válasz csaszi75 #112595 üzenetére
Nem szolgaltatosat akartam venni, nem olyat, amit letiltanak par nap/het utan. Raadasul a soft is mas azokon sztem. Enyem volt az elso kalvaria itt a tplink/zte tmaban a yettellel, de azt gondolom, h azert az ertekelesek nem hazudnak. Meglatjuk, fogok irni rola, mi lett a story vege
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest