Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
csernak75
üzenetére
Nagyon szívesen kipróbálnék egy olyan Huawei B818-at, de nincs rá lehetőségem. Úgy látom a Yettel már nem forgalmazza, üzletekben sem találni... Hátha alapon meg húzós lenne ilyet megvetetni.
A ZTE-t mondta mindenki a legjobbnak, ezért apám hűséget kötött arra is a Yettelnél és átvitt több előfizetést is hozzájuk. Jelenleg 5 mobil és egy adat SIM-ünk van tőlük annyira bízott bennük. Engem sem vett komolyan, amikor szóltam, hogy a net így nem lesz stabil, lehet külső eszköz/antenna/erősítő kell.
Gyorsan kellett neki netes előfizetést találni és itt nem volt másik lehetőség. Az első héten felmerült gondokat úgy tűnt megoldották pár hibabejelentés után. Pár hétig semmi gond nem volt, aztán állandóan változott. Abban bíztunk bármi gond lesz, majd megoldja a Yettel. Akkor jött a pofoncsapás, amikor közölték telefonon és írásban is, hogy ez ilyen, náluk minden rendben (az összes szolgáltató ezt mondja) és ha nem tetszik, akkor mondja le.
Pénzért sem lehet tőlük egy szakembert hívni, aki legalább beállítaná, kimérné, megnézné, tanácsod adna mi lenne a legjobb megoldás. :\
Próbálom rábeszélni keresse meg a helyi szerelőt (a tornyot valaki karbantartja), vagy valakit, aki ért hozzá, mert én nem fogom ezt állítgatni. Eddig azt mondta neki jó, mert természetes volt, hogy beállítottam napi 2-szer, ezért nála többnyire jó volt. Aztán, amikor nappal dolgozik a gépen, lassú a net, vagy nincs tv, akkor panaszkodik.donjohnson: Ezt még nem, de hasonlónak tűnik, mint amiket próbáltam. Pont a legfontosabb hiányzik ebből is.
Azt írja: "4G band locking Status - WIP". A work in progress, azt jelenti még folyamatban van, nem működik. -
lipido
senior tag
válasz
csernak75
üzenetére
Csao. Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatosan. Nalam egyszeruen nem tudja a 20 es az 1-3 kozul egyiket sem. Tehat vagy a 20 vagy az 1+3. 20+3 es a 20+1 sem megy. Nem 818, es nem is 3 ca, de huawei.

szerk: egyebkent a ZTE-re is van script amivel a kollega mokolt is ha jol lattam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Foxpost
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest