Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
Monster Dog Ducati -nal viszonylag egyszeruen meg tudod allapitani hogy eredeti -e.
A Polished Black keretben ha szembol nezed, akkor jobb es bal szelen is talalnod kell egy - egy fel centis karcolast.
Most pont nincs elottem ilyen, de ha jol emlekszem, akkor a jobb oldalon a lencse jobb felso sarkanal egy vizszintes a bal lencse bal felo sarkanal pedig egy fuggoleges karcolas van.
Megegyszer mondom, szembol nezve van ez. A "karcolas" minden gyari Monster Ducati -ban ugyan ott van, es ugyanakkora. Ez egy eredetiseget vedo jeloles.Amugy 25e -ert tudok garantaltan eredetit, 2 ev garival, dobozban ;-)
-
Vole
aktív tag
Ez a PitBoss nem valami meggyozo. Ma felprobaltam egyet, de biztos hogy nem vennek ilyet. Az egy dolog, hogy ketszer akkora mint a Juliet es ezert nem jo a fejemre, de a minosege se tul kiemelkedo, ahogy annak lennie kene.
Gyakorlatilag egy O-Matter keret, femberakassal. De a fem csak diszites.
Szamomra tovabbra is a Juliet a csucs, az X-Metal keret onmagaert beszel. Raadasul olcsobb is. Vicc. -
Vole
aktív tag
válasz DemonDani #5255 üzenetére
100% hogy kereskedelmi forgalomban nem kahato szemuveg.
En arra tudok tippelni, hogy a PitBoss olcsobb verzioja lesz ez, normal O-Matter kerettel, joval kedvezobb aron, hasonlo kinezettel, de talan meretben kisebb kerettel.
Vagy csak egesz egyszeruen egy PitBoss -nak latszo reklam szemuveg, amit Lance fejere szabtak, de avatatlan szemnek PitBoss -nak tunhet, ezaltal nepszeruseitve a draga szemuveget.
Vagy abszolut nincs koze a PB -hoz es tevedek :-)
-
Vole
aktív tag
Teljesen veletlenul van par Juliet es Monster Dog lencsem elfekvoben, Black, Ice, Fire, Ruby leginkabb, ha valakit erdekel :-)
-
Vole
aktív tag
válasz Prodrive01 #5371 üzenetére
Monster Dog -hoz csak Fire es Ruby lencsem van most, majd rendelek Black Iridiumot kesobb.
Large Soft Vault veletlenul van, fekete es szurke szinben.
-
Vole
aktív tag
Talalni azert erdekes dolgokat
-
Vole
aktív tag
Kaptam par Flak Jacket -et ha valakit erdekel esetleg
Ez a piros - feher team usa nagyon faszan nez ki, kek O logoval. Hihetetlen hogy nem tudom megallni hogy ne bovitsem a kollekciomat. Lassan mar egy jo kocsit vehetnek helyettuk
-
Vole
aktív tag
A mofo.hu -rol atiranyit a thelab.hu -ra, ugyhogy mindegy ki mit ir be.
Miert van az hogy egy ekkora forgalmazo nem tud csinaltatni egy rendes weboldalt?TayRol: megnezem, hatha van Hijinx vagy Oil Drum nalam.
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
Na igen, kinabol mindig necces hogy eredeti jon -e
Crosshair amugy van nalam, ha nem akarsz a tavolkeletrol rendelni
-
Vole
aktív tag
Furcsa dolgot kaptam ma. Ugy tunik az Oakley lecserelte a Lens Cleaning Kit -et egy ujfajtara.
Masfajta tokban van, tobb lottyot adnak hozza, muanyag flakonban. 07-125 a kodja, az oakley.com -on meg nincs fent.
-
Vole
aktív tag
Szerintem ugyan annyiba kerul mint az elozo.
Csinaltam kepet az iphona -al, csak meg nem tudtam atrakni a gepre, ha lesz egy kis idom, akkor megcsinalom es belinkelem ide.Oakley.com -rol csak USA -n belul lehet rendelni. Ha magyar bankkartyaval akarsz fizetni es USA cimre rendeled, akkor se veheted meg.
-
Vole
aktív tag
Sima lesz, nem Titanium. De szerintem a sima is eleg konnyu. Regebben Square Wire 2.0 -m volt, majd meglatjuk ez hogy all. Ha nem lesz jo, akkor elado
-
Vole
aktív tag
"Es vagy keson mentem (fel 8), vagy rossz napjuk volt, de nem annyira akartak eladni semmit sem."
Sajnos a legtobb napjuk ilyen.
-
Vole
aktív tag
Rob84: Ha erre a fajtara gondolsz, akkor persze, barmelyik szinben tudok szerezni, van is nalam par fele.
Tayrol: a kemenytok legtobbszor opcoos dolog, tehat nem jar a szemuveghez.
Krain: nemelyik napszemuvegbe tudnak dioptrias lencset rakni, de nem mindegyikbe.
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
A tokokat fejbol vagom hogy melyik szemcishez melyik jo, de ha akad olyan tipus, ha ilyen kerdesetek van, akkor szoljatok
-
Vole
aktív tag
Megerkezett a Whiskerem, de sajna nem all jol a fejemen, ugyhogy elado ha valakit erdekel.
-
Vole
aktív tag
Holnap lemerem, remelem eleg erzekeny a grammerlegem.
Amugy Whisker Brown / Bronze Polarized ( 12-850 ). Vadonat uj. 40e.
Gascanbol van nalam Brown Tortoise / Bronze Polarized
Spike Polished Black / VR28 Black Polarized
Flak Jacket Polished Rootbeer / Gold Iridium Polarized
Juliet Plasma / Ice PolarizedMindegyik relative nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
En meg vettem egy Nanowire -t a Whisker helyett, ha ez se lesz jo, akkor jon a Half X, ha az se lesz jo, akkor befejezem a vasarlast
-
Vole
aktív tag
Meg kell mondjam nem vagyok teljesen normalis Nem birtam varni a Nanowire -re, vettem egy Half X -et. Tokeletes a fejemre. Ha jo lesz a Nano 4, akkor megtartom azt is.
Mondjuk ez meg nem lenne olyan orultseg, de vettem egy Nanowire 3.0 -t is Remelem jo lesz, ilyen stilusu meg ugysincs.
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
A Nano 3 -ast idokozben rasoztam haverra szerencsere, Half X -bol a Plasma / Tungsten Iridium ( 04-140 ).
-
Vole
aktív tag
Ha minden jol megy, akkor hamarosan jon egy Nikon D3000, azzal majd csinalok jobb kepet, addig marad az iphone
A Nano 3 -as Black Polarized lett volna, pont a G.I.Joe -s tipus
-
Vole
aktív tag
Basztatta a csoromet ez a Nano 3, ugyhogy vettem egyet megint magamnak, de ezt mar megvarom mig megerkezik, nem ugy mint az elozot
Ha nem all nagyon buzisan, akkor megtartom
-
Vole
aktív tag
válasz Babarnew #5542 üzenetére
Babar: Haverral dumalgattam, es vegul ugy dontott, hogy kell neki. En ugy voltam vele hogy nekem nem fontos, ezert mondtam hogy viheti amint megjon.
Aztan jott a Half X amit abszolut nem bantam meg, ma is az volt rajtam, es nagyon kenyelmes.
De nem birtam ki, ugyhogy vettem a Nano 4 melle egy Nano 3 -at is, majd meglatjuk melyik all jobban
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
Sportra Flak Jacket. Utcan is jo, es sportra is jo, en is Flak -ben bringazok.
Grammok hirtelen:
Half X: 38g
Hatchet Wire: 34g
Juliet: 41g
Valve: 26g
Flak XLJ: 23gDemonDani: Straight Blood lehet hogy van nalam.
A multkor kerestetek rajtam Hijinx Bruce Irons -t, sikerult kettot szereznem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest