Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Próbáltam tegnap megvenni 4 szemüveget. A legjobban a 2 dobozos Trenchcoat kellett volna.
Egyezkedtem az emberrel, egyben a 4-et odadta volna 230Euroért, + 20 Euró postaköltség.Gondoltam, hogy az sok lesz, megvárom a licitet.
Nem kellett volna.....Dobozos Zero 0.4 Ez ment el először. Ez nem kellett volna annyira.
Black-Gold dobozos Trenchcoat.
Pearl-Black dobozos Trenchcoat Ez kellett volna a legjobban. Nem gondoltam volna, hogy erre is lesz nagyobb licit... Igaz, hogy itt Gold lencse van benne, de azért vettem meg a múlt héten linkelt Blood-Black-et, hogy áttegyem belőle a lencsét...
Ez meg a végén, karcos lencsékkel, doboz nélkül.
Szóval, ahelyett, hogy megvettem volna egyben a csomagot, nem lett meg egy sem. Ráadásul eladtam miatta a Marsomat...
Alig vagyok ideges....[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest