Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz harryls #21098 üzenetére
Hát, Jordan R1-el én is vagyok így.
Nemrégen a vaterán volt egy 40.000Ft-ért, én meg sóher voltam, és nem vettem meg............
Aztán lejárt az aukció, és 20.000Ft-ra változott az ára és valami szerencsés csávó egyből megvette.......Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
IAjaxI
csendes tag
Hajrá srácok! (nekem nem kell)
-
X-metal
tag
válasz PowerBuldog #21113 üzenetére
Én konkrétan 10 perccel az előtt néztem végig a vatera 14 oldalas Oakley kínálatát, mint ahogy ez az R1 felkerült... Aztán lementem a kislányommal a játszótérre.
Szerinted ideges vagyok?[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
Gascan-hez tudok valahol csak lencsét venni?
A mostanin kezd a réteg leválni és ha lehetne hozzá csak lencsét venni akkor nem vennék másik szemüveget. Persze, ha nem kerülne a lencse annyiba mint egy új szemüveg. -
X-metal
tag
A reggel elaludt Straight Jacket helyett...
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
joshua7
veterán
Szerintetek ez egy eredeti Spike? 25-öt ér egy ilyen?
Semper Fi
-
X-metal
tag
válasz joshua7 #21121 üzenetére
Eredetinek biztos, hogy eredeti.
Az ára kicsit magas, mert az Ebay-en a Titanium keretesek szoktak nagyjából ennyiért elmenni.
Én tennék rá egy 15.000Ft-os ajánlatot.
Különben 20-at megérne...
Ha pedig tényleg hibátlan, karcmentes, akkor még a 25 is jó ár.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
norbysz
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem az volna hogy ez eredeti
Oakley lehet?
Megéri gari nélkül megvenni?Vagy fontos a garancia?HTC Sensation ---->>> HTC One
-
napey
tag
válasz norbysz #21123 üzenetére
Szia!
sztem nem fontos a garancia, nekem van jópár Oakley-m de még egynek se volt soha baja.
Illetve sok év használat után elkezdhet lejönni a lencséről a bevonat, de arra úgysem vonatkozik a garancia (lásd az első hsz-t) Esetleg a keretről is lejöhet a bevonat, de ez a fekete keretekre nem vonatkozik, azok elég strapabíróak.
Egyébként, ha valaki rendszeresen lemossa a keretre és a lencsékre került izzadságot, a bőrről rákerült zsírt, akkor sok év után is ugyanolyan állapotú lehet az Oakley-ja mint új korában
remélem ezért a propaganda dumáért küld nekem egy carbon c six-et a cég -
PowerBuldog
veterán
Ezek milyen Oakley-k lehetnek?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Vole
aktív tag
válasz PowerBuldog #21129 üzenetére
Hat nem tul jok
-
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
PowerBuldog
veterán
A bal az inkább Ducati Inmate-nek tűnik.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
hori13
tag
-
napey
tag
milyen jól áll a csajnak a nagy dög MD [link]
persze lehet hogy neki minden jól áll -
tildy
nagyúr
Szerintem sincs semmi gond vele.
Amúgy nekem , mint írtam , oil rig-em van, nem éppen nőies, de imádom
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
madagascar
csendes tag
üdv, ha valakit érdekel egy 0 kilóméteres oakley-vertical-computer-bag-3.0 laptop táska, szóljon! LINK
Hogy hívják a filmes technika görög Istenét?.. HD-sz! :D
-
lsz_0705
csendes tag
Ducati verziók mindenképpen (a bal az Inmate biztosan). A bikinik is Ducati márkanév alatt "gyártódnak", a háttérben szintén D. molinó van.
-
TayRol
nagyúr
Ime a Romeo. A keret nagyon pöpec állapotban van (a bal lencse alatt van egy kis karc gondolom amikor letették pl. az asztalra), orrgumi, szárgumi is, 25-ös távtartók, ellenben a lencse szerintem cserés, hajszálkarcos és mindkettő be is van repedve.
De meglepően jól áll, és 83000 alatti a serialja. Ja, X-metal/Black Ir. kivitel.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
szereztem hozza új, eredeti gold ir. lencséket. alakul. szétszedtem, a felső tömítőgumik 3 darabban máltak le, azt kell még szerezni hozzá - most a Lab-ban juli tomitest tettek bele.
-
Hullamos
tag
Es en azert maradtam le az ahitott R1-rol mert nincs vateras kontom .Olyan pipa vagyok
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
IAjaxI
csendes tag
válasz harryls #21144 üzenetére
A jófej kis "barátod", aki veled ellentétben nem 4x vagy 5x nézi át naponta a vaterát, hanem minimum 10x és csak azért nincs 4x vagy 5x akkora gyűjteménye, mert nem teheti meg, naponta körülbelül 15-ször látogatja meg a fórumot!!! Nem egy sört ígértek már egyesek a segítőkészségemért, mert akár a xx-et, a penny-t, vagy ezt is lecsaphattam volna előletek és (pofátlanul) itt a fórumon pár ezer forintos haszonnal azonnal el tudtam volna adni.
Köszi vazze, hogy ezzel a hozzászólásoddal most csalódottan hagyom itt ezt az oldalt. Grat! Legyen szép napod!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest